KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 29. september

Kvalitetslaks fra Frøya med spicy asiatisk saus, wokede grønnsaker og noen frisk grønnsaker, nudler med sesamfrø og lime som serveres med sprø vårruller (vegetar) og søtsur dipsaus kr 159

Allergener: fisk, gluten, sesam

Onsdag 30. september

Polentapanert økologisk kyllingfilet fra Holte gård med varm tomat og mozzarellasalat, sitron risotto fra Amalfi (risotto al limone), grønn pesto samt en fresh grønn salat med urter, sugarsnaps og granatepledryss kr 159

Allergener: melk, nøtter (cashew og pinje)

 

Torsdag 1. oktober

Tortillas med ekstra alt ❤. Krydret entrecote, panert fisk, limesyltet rød løk, rød spisskål, avocado, tomater,  lime, fersk rød chilisaus, koriander, mynte, Rørosrømme og vellagret revet ost

Allergener: gluten, melk

 

KAJSAS Fredagstapas
2. oktober

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 250
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
3. oktober

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210

Søndag 4. oktober

Norsk lammefilet med skogens gull: kantareller, fløtegratinerte poteter, nydelig sjysaus med rosmarin og hvitløk og en høstsalat med honningvinaigrette, ovnsbakte rødbeter og polkabeter, ristede gresskarkjerner og bjørnebær

Allergener: melk

Tirsdag 6. oktober

Asiatisk, bakt laks med soya, ingefær og chili som serveres med jasminris, en yoghurt- og lime marinert salat med agurk, vårløk og reddiker samt sprø vegetariske vårruller med søtsur dipsaus kr 159

Allergener: fisk, spya, gluten

Onsdag 7. oktober

Coq au vin- en smakfull rett fra Burgund i Frankrike- med kylling, urter, sjalottløk og sjampinjong som serveres med pastinakk – og potetmos samt en frisk grønn salat med vinaigrette, tomater, sukkererter, kremet feta ost og sorte oliven kr 159

Allergener: melk

Torsdag 8. oktober

Asiatisk Black Pepper Beef av indrefilet av okse, paprika i alle farger og rød løk som serveres med jasminris, avocado- og tomatsalat samt tempurascampi med chilimayo kr 159

Allergener: soya, gluten, egg

KAJSAS Fredagstapas
9. oktober

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 250
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
10. oktober

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210

Søndag 11. oktober

Høstgryte med hjort, kantareller, aromasopp, gulrøtter, sellerirot og delikatesseløk som serveres med grov potetstappe, tyttebær, brytebrød og pisket Rørossmør kr 159

Allergener: melk, gluten

 

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.