KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 17. mai 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

GRATULERER MED DAGEN!
Butikken holder stengt i dag, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i morgen igjen.

Onsdag 18. mai

Scampi-taco! Grillet scampi med hot fersken salsa, kremet guacamole, rød kål salat, crunchy corn, rømme og koriander ris; som serveres med fantastiske taco-lefser. Kr 210

Allergener: skalldyr, melk, gluten

 

Torsdag 19. mai

Mexikanske Fajitas av okse indrefilet, søt og hot mango- og habanerosalsa, crispy salat, rømme, revet ost og jasminris samt en digg bønneblanding. Kr 210

Allergener: gluten, melk

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 20. mai

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter. Kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 21. mai

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus. Kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 22. mai

Kyllingsatay med smak av peanøtt, krydret kokosris med granateplefrø og cashewnøtter, frisk mango- ananas og agurksalat med koriander og mynte samt sprø vårruller med søtsur dipsaus. Kr 210

Allergener: nøtter, gluten

Tirsdag 24. mai

«Shrimp Fettuccine Alfredo» med scampi og den myke og deilige alfredo-sausen med parmesan og urter, romano-salat med  tomater, sukkererter og granatepledryss, crispy artisjokkhjerte med trøffeldressing samt hvitløksbrød. Kr 210

Allergener: gluten, melk

Onsdag 25. mai

Marinert sesamkyllingfilet med wokade grønnsaker: paprika, pak choy, vårløk og koriander som serveres med jasminris samt sprø tempurascampi og vårruller med søtsur dipsaus og chilimayo. Kr 210

Allergener: gluten, egg

Torsdag 26. mai

Biffmiddag : indrefilet av okse med bernaisesaus, bakte poteter med estragon og en salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) med småtomater og soltørkede tomater, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader samt friterte løkringer. Kr 210

Allergener: gluten, melk

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 27. mai

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter. Kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 28. mai

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus. Kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 29. mai

Saftig og klassisk pai: Quiche Lorraine med bacon, løk og aromatiske oster som serveres med urtedressing, nydelig italiensk Parmaskinke samt pasta- og pesto salat med sprø grønnsaker. Kr 210

Allergener: melk, gluten, cashewnøtter

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.