KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Taco på tirsdager

Taco Tuesday ❤. Når tirsdag treffer er man klar for litt ekstra kos, og KAJSAS Taco-rett er en sunn og fargerik start på uken. Det er jo veldig viktig å unne seg litt hver dag – ikke bare vente hele uka på helgen. Vi tilpasser menyen etter sesong.

Tirsdag 28. mars meny:

Crispy panert fish tacos, myke tortillalefser, crispy rødkålsalat, guac, hot chili- mayo, röd lök samt en fruktig salsa av mango, agurk, chili og lime, og ved servering toppas den fylte tacolefsen med rømme, persilledryss samt litt myk fetaost, kr. 230

Allergener: gluten, melk, fisk, sulfitt

Asiatisk- Italiensk på onsdager

Hos Kajsas blir det enten asian-or-italian aften på onsdager! Kanskje noe annet også om Kajsa føler for det; men det blir uansett friske retter med mye smak og farger.

I tillegg kjører vi trekning på en vinner av 1 gratis middag HVER ONSDAG. Så bestill middagen på forhånd og vær med i trekningen. Du får vite om du har vunnet når du kommer inn i butikken for å hente – spennende Vi tilpasser rettene etter sesong.

Onsdag 29. mars meny:

Biff bourguignon. Boeuf Bourguignon er en klassisk og kraftfull kjøttgryte fra Frankrike. Vår versjon har: Høyrygg, saltet sideflesk, små løk, gulrøtter, hvitløk, bouqet garni, rødvin, oksekraft og tomatpuré. Vi serverer den med potetmos, grønnsaker samt focaccia og pisket rørossmør, kr. 230

Allergener: melk, gluten

Biff & Blommor på torsdager

Våre populære biff middager fortsetter så klart, men følg med på vår rause torsdags-deal.

Vi slenger rett og slett på dette: alle som kjøper dagens middag på torsdager får tilbud om halv pris på Kajsas buketter. Da kan du virkelig imponere når du kommer hjem, med BÅDE ferdig middag og fantastiske blomster. Gjelder å trappe opp til helgen damer og herrer! Vi tilpasser rettene etter sesong.

Torsdag 30. mars meny:

Biff av okse indrefilet med Kajsas nydelige gorgonzolasaus (smakfull og mild), stekte mini-mini-poteter med salt og estragon, ovnsbakte urte-cherrytomater på sin gren, grillet hvit asparges al dente med parmesandryss samt en fresh salat, kr. 230

Allergener: gluten, melk, sulfitt

Fredags Tapas på fredager

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager – fredagstapas. Vår absolutte bestselger gjennom alle år. Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden. Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta eller nyte i sofakroken selv.

Vi har også smaksprøver i butikken hver fredag, så kom innom på noe spennende- og hvem vet, kanskje du finner din nye go-to!

Fredag 31. mars

Crispy Duck på lørdager

Vi fortsetter også med vår store suksess, Crispy duck, på lørdagene. Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, spisemoden julienne mango, frivillig rød chili, asiatisk vårløk og deilig hoisinsaus. Det er oppskriften på en nydelig lørdagskveld det.

På lørdager kan vi også friste med «bolle-bonanza», som er spesial-deal på alle våre nybakte boller. Du betaler for to, men får tre!

Lørdag 1. april

Surprise- søndag

På søndag er det tid å lade batteriene for ny uke, og da er det perfekt at Kajsas tar seg av middagen. Vi byr alltid på overraskende og smaksrike retter etter årstid og fra forskjellige land. Hvor mange vakre tanker og stunder kan det ikke komme av en lang og god søndagsmiddag? Vi i KAJSAS oppfordrer deg å gripe sjansen, hver søndag. Vi tilpasser valg av retter etter sesong.

Og du ikke minst: enhver søndagsmiddag som blir kjøpt får med en dessert–surprise. For hva passer vel bedre enn en søt avrunding etter et deilig måltid mon tro?

Søndag 2. april meny:

En skikkelig kose-mose-søndags-middag, og perfekt start på påsken! Vår berømte lammebaron med rødvinsaus, stekte crispy grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Ved siden av så får dere focaccia og pisket rørossmør, og ikke minst: ukas dessert er inkludert i gildet (prisen), kr. 230

Allergener: gluten, melk

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.