KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 8. juni

Gyro- «Smaken av Hellas»- med marinert kyllingbryst, tzatziki, tomat, agurk, rød løk, ruccola og sitron som serveres med pitabrød og sitronstekte poteter med rosmarin og hot saus 170 kr

Allergener: melk, gluten

Onsdag 9. juni

Grillet fersk tunfisk med cayenne-glaze, risotto med cherrytomater, babyspinat, pinjekjerner og parmesan samt crispy salat og grønnsaker samt brød: pestosnurr med ruccola og feta 170 kr

Allergener: gluten, melk, cashewnøtter

 

Torsdag 10. juni

Bao buns med asiatisk krydret andebryst som serveres med agurkbånd, koriander, vårløk, skiver av chili (for den som ønsker ekstra spice), mango, supertynn rød kål og hoisin saus samt vegetar vårruller med chilimayo 170 kr

Allergener: sesam, gluten, soya, egg

KAJSAS Fredagstapas
11. juni

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 12. juni

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 13. juni

Quesedillas med kyllingfilet, ost, chipotle, lime og koriander som serveres med jasminris, kremet guacamole og spicy tomatsalsa, rømme og tortillachips kr 170


Allergener: melk, gluten

Tirsdag 15. juni

Pad Thai (en av grunnpilarene i det thailandske kjøkken) med scampi, risnudler, peanøtter, spirer og andre crispy grønnsaker, vårløk, koriander og lime som serveres med sprø vegetar vårruller med søtsur dipsaus kr 170

Allergener: fisk, soya, sesam, peanøtter

Onsdag 16. juni

Sommerruller (ferske vårruller) med sashimi av kvalitetslaks fra Frøya, salat, agurk og gulrot med ponzusaus samt tempurascampi og vegetar vårruller som serveres med søtsur dipsaus, mangosalat og jasminris kr 170

Allergener: fisk, soya, sesam

Torsdag 17. juni

Biff (indrefilet) med peppersaus, ovnsbakt tomat, hvit asparges, tomat og mozzarella med ristede pinjekjerner samt digge båtpoteter med sesam kr 170

Allergener: melk, sesam

KAJSAS Fredagstapas
18. juni

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 19. juni

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 20. juni

Saftig pai med spinat, soltørkede tomater og aromatiske oster som serveres med urtedressing, nydelig italiensk Parmaskinke samt pasta- og pestosalat med sprø grønnsaker samt focaccia med aioli kr 170

Allergener: melk, gluten, sennep, cashewnøtter

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.