KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 6. april

Tagiatelle pasta med parmesan, chili og ruccola som serveres med økologisk kyllingfilet fra Holte gård, Capresesalat (tomat og fersk italiensk mozzarella) med basilikum og pinjekjerner samt nybakt hvitløksbrød kr 170

Allergener: melk, gluten

Onsdag 7. april

Deilig stekt Smørtunge med vårløk og potetstappe, sitron, kapers og en deilig vårsalat med crispy artisjokkhjerter, trøffeldressing, røde og grønne
blader med frisk og blomstrete yuzu, skiver av blodappelsin samt urter og mandelflak kr 170

Allergener: melk

Torsdag 8. april

Okse indrefilet «kebab» med frisk fattoush (reddiker, tomater og oliven med koriander, mynte og sesam) som serveres med tahinidressing, grillet aubergin, squash og løk samt pita brød og frivillig hot sauce kr 170

Allergener: melk, gluten sesam

KAJSAS Fredagstapas
9. april

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 10. april

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 11. april

Nydelig Indisk gryte med kyllingfilet, eple, ingefær, chili og kokos som serveres med basmatiris, yoghurtdressing, fresh salat med mango, agurk, tomat og mynte samt nanbrød kr 170

Allergener: gluten

Tirsdag 13. april

Laksefilet fra Frøya med vårløk og sukkererter, kremet saus med hvit hvin og dijon, jasminris og en deilig, frisk fennikelsalat med dill og granatepledryss samt crunchy focacciastav med pestorømme kr 170

Allergener: fisk, melk, gluten nøtter, sennep

Onsdag 14. april

Chicken Francese (en amerikansk oppskrift av gammel tradisjon)- mør og god panert kyllingfilet med glade smaker i sausen av bladpersille og sitron, som serveres med pasta Tagiatelle og en fresh salat med hjerteblader, babyspinat, eple, tomat og parmesan samt friterte løkringer med hot saus kr 170

Allergener: gluten, melk

 

Torsdag 15. april

Nydelig andebryst i skiver med bakt potet og sellerirotpuré, glasert småløk, grønne bønner, bakte småtomater, bjørnebær samt demi-glace (redusert kraftsaus) kr 170

Allergener: melk, gluten

KAJSAS Fredagstapas
16. april

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 17. april

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 18. april

Gulasj-gryte av okse med KAJSAS vri, rød paprika, løk og pastinakk som serveres med potetmos, Rørosrømme, chiliflakes (for den som ønsker) samt nybakt brytebrød med pisket Rørossmør kr 170

Allergener: gluten, melk

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.