KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 21. september

Fersk kveitefilet med «italienske farger og smaker», hvor fisken er omfavnet av parmaskinke med salvie, og serveres med grønne asparges, bakte cherrytomater, stekte småpoteter og kremet soppsaus kr 210

Allergener: fisk, mel

Onsdag 22. september

Thai kyllingfilet i rød karri med rød paprika, sukkererter, kokos, lime og chili som serveres med jasminris, syrlig rødkålsalat med edamamebønner og polkabeter samt delikate panerte og friterte scampi kr 210

Allergener: soya, gluten

 

Torsdag 23. september

Asiatisk biffwok (indrefilet av okse) med ingefær, østerssaus, vårløk, broccolini, sukkererter og rød paprika som serveres med jasminris, crispy tempurascampi med søtsur dipsaus samt friske grønnsaker som i en salat kr 210

Allergener: gluten, egg, sesam

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 24. september

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 25. september

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 26. september

Quesedillas med kyllingfilet, ost, chipotle, lime og koriander som serveres med jasminris, kremet guacamole og spicy tomatsalsa, rømme og tortillachips kr 180

Allergener: melk, gluten

Tirsdag 28. september

Indisk Tikka Masala på Kajsas vis med kyllingfilet, paprika, gulrøtter og ristede cashewnøtter som serveres med basmatiris, rømme, spicy mangosalat og nanbrød med koriander og hvitløk kr 210

Allergener: melk, cahsewnøtter

Onsdag 29. september

Høstens Asiatiske Nudelwok med små broccolibuketter, edamamebønner, spisspaprika og sesam som serveres med stekt kyllingfilet, sweet n sour, en fresh salat samt små vårruller vegetar kr 210

Allergener: gluten, soya

Torsdag 30. september

Biff torsdag ⭐️: indrefilet av okse med potet- og sellerirotpuré, bakte rotgrønnsaker, ovnsstekte rotgrønnsaker og noen crispy (rå) grønnsaker, samt en deilig soppsaus med creme fraiche, fersk aromasopp, sjalottløk kr 210

Allergener: melk

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 1. oktober

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 2. oktober

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 3. oktober

Fyldig kjøttgryte (indrefilet av okse) med rotgrønnsaker og timian som serveres med potetmos, Fargeglad Capresesalat  med fersk italiensk mozzarella og Bliss cherryplommetomater, edamamebønnner, ristede pinjekjerner, basilikum og granatepledryss samt focaccia og aioli kr 210

Allergener: melk, gluten, soya

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.