KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Hjerte- middag på tirsdager

Dagens middag er en sunn og fargerik rett som får hjertet til å blomstre. En energirik start på uka når det er mye annet å tenke på. Og det er jo veldig viktig å unne seg litt hver dag– ikke bare vente hele uka på helgen. Kom innom KAJSAS Butikk for take-away mellom kl. 14: 00- 19: 00, eller ring oss på 928 06 001 så holder vi av.

Midt-i-uka pick-me-up på onsdager

Fristende hjemmelaget mat som gjør godt for både kropp og sjel. Med ordentlig gode råvarer er dette en middag som hjelper deg å holde tritt resten av uka. Kom innom KAJSAS Butikk for take-away mellom kl. 14: 00- 19: 00, eller ring oss på 928 06 001 så holder vi av.

Biff & Blommor på torsdager

Våre populære biff middager fortsetter så klart, men følg med på vår rause torsdags-deal.

Vi slenger rett og slett på dette: alle som kjøper dagens middag på torsdager får tilbud om halv pris på Kajsas buketter. Da kan du virkelig imponere når du kommer hjem, med BÅDE ferdig middag og fantastiske blomster. Gjelder å trappe opp til helgen damer og herrer! Vi tilpasser rettene etter sesong.

Biff av indrefilet av okse med bernaisesaus, stekte mini-mini-poteter med salt og estragon, stekt aromasopp, grillet grønn asparges al dente samt en digg salat med burratina, solrøde tomater og soltørkede, pinjekjerner og basilikum, kr. 230

Allergener: gluten, melk, sulfitt

Fredags Tapas på fredager

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager – fredagstapas. Vår absolutte bestselger gjennom alle år. Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden. Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta eller nyte i sofakroken selv.

Vi har også smaksprøver i butikken hver fredag, så kom innom på noe spennende- og hvem vet, kanskje du finner din nye go-to!

Crispy Duck på lørdager

Vi fortsetter også med vår store suksess, Crispy duck, på lørdagene. Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, spisemoden julienne mango, frivillig rød chili, asiatisk vårløk og deilig hoisinsaus. Det er oppskriften på en nydelig lørdagskveld det.

Surprise-middag på søndager

På søndag er det tid å lade batteriene for ny uke, og da er det perfekt at Kajsas tar seg av middagen. Vi byr alltid på overraskende og smaksrike retter etter årstid og fra forskjellige land. Hvor mange vakre tanker og stunder kan det ikke komme av en lang og god søndagsmiddag? Vi i KAJSAS oppfordrer deg å gripe sjansen, hver søndag. Vi tilpasser valg av retter etter sesong.

Og du ikke minst: enhver søndagsmiddag som blir kjøpt får med en dessert–surprise. For hva passer vel bedre enn en søt avrunding etter et deilig måltid mon tro?

Søndag 1. oktober:

Urtemarinert Lammecarrè med smørstekt kantarell og aromasopp, portvinsaus, rotgrønnsaks-salat med feta og urter samt fløtegratinerte poteter, focaccia og pisket rørossmør, kr. 230

Allergener: melk, gluten

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.