KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 19. januar

Fersk kveitefilet med «italienske farger og smaker», hvor fisken er omfavnet av parmaskinke med salvie, og serveres med hvite asparges, bakte cherrytomater, nypoteter og deilig parmesansaus kr 169

Allergener: fisk, mel

Onsdag 20. januar

Asiatisk biffwok (indrefilet av okse) med ingefær, østerssaus, vårløk, broccolini, sukkererter og rød paprika som serveres med eggnudler og crispy tempurascampi med søtsur dipsaus kr 169

Allergener: gluten, egg, sesam

 

Torsdag 21. januar

Boeuf Bourguignon med provencekrydder, sellerirot, gulrot, små løk og økologisk bacon som serveres med potetmos, en fresh salat , brytebrød og pisket Rørossmør kr 169

Allergener: melk, gluten

KAJSAS Fredagstapas
22. januar

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 23. januar

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 24. januar

Quesedillas med kyllingfilet, ost, chipotle, lime og koriander som serveres med jasminris, kremet guacamole og spicy tomatsalsa, rømme og tortillachips kr 169

Allergener: melk, gluten

 

Tirsdag 26. januar

Pad Thai (en av grunnpilarene i det thailandske kjøkken) med scampi, risnudler, peanøtter, spirer og andre crispy grønnsaker, vårløk, koriander og lime som serveres med sprø vegetar vårruller med søtsur dipsaus. kr 169

Allergener: fisk, soya, sesam, peanøtter

Onsdag 27. januar

Kyllingfilet (økologisk fra Holte gård) med manchego og deretter omfavnet av serranoskinke, bakte cherryplommetomater, salat med agurk, rød løk, sorte oliven og kremet fetaost samt søtpotetmos. kr 169

Allergener: melk

Torsdag 28. januar

Asiatisk biff med hvitløk, sesam, ingefær, aspargesbønner, sukkererter og gulrøtter som serveres med jasminris, YUM buns (bao buns) og KAJSAS chilimayo. kr 169

Allergener: gluten, egg, sennep, sesam

KAJSAS Fredagstapas
29. januar

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter kr 260
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 30. januar

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 220

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 31. januar 

Deilig lasagne med bechamelsaus, oksekjøtt, parmesan og toscansk tomatsaus som serveres med capresesalat; tynne skiver av plommetomat og fersk mozzarella tett inntil hverandre på ruccola med ristede pinjekjerner og basilikum samt hvitløkdressing og minifocaccia. kr 169

Allergener: gluten, melk

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.