KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Smaken av Italia på tirsdager

Når tirsdag treffer er man klar for litt ekstra kos, og dette får du til hver tirsdag hos KAJSAS. Dagens Middag på tirsdager blir en nydelig italiener, perfekt for starten av uka. Det er viktig å unne seg litt hver dag – ikke bare vente hele uka på helgen.

Tirsdag 29. november meny:

Pasta a la vodka: rigatoni og en nydelig tomatsaus med litt fløte og et hint av chili (ikke bli redd, men vodka er en meget effektfull smaksforsterker!), som serveres med parmesandryss på siden, basilikum, grillet scampi, en fresh salat med olje og balsamico samt saftig porsjonsfocaccia. Kr. 210

Allergener: gluten, melk, skalldyr, sulfitt

Asiatisk Aften på onsdager

Hos Kajsas blir det asiatisk aften på onsdager! Det blir friske retter med mye smak og farger ❤ . 

I tillegg kjører vi trekning på en vinner av 1 gratis middag HVER ONSDAG. Så bestill middagen på forhånd og vær med i trekningen. Du får vite om du har vunnet når du kommer inn i butikken for å hente – spennende!

Onsdag 30. november meny:

Crispy fish tacos med panert torsk og laks med asiatisk vri, myke tortillalefser, crispy rødkålsalat med grape, hot mayo med chipotle, picklad röd lök samt en fruktig salsa av mango, avokado, chili og lime, og ved servering toppas den fylte tacolefsen med noen skiver reddik, persilledryss samt litt myk fetaost. Kr. 210

Allergener: gluten, melk, fisk, sulfitt

Biff & Blommor på torsdager

Våre populære biff middager fortsetter så klart, men følg med på vår rause torsdags-deal.

Vi slenger rett og slett på dette: alle som kjøper dagens middag på torsdager får tilbud om halv pris på Kajsas buketter. Da kan du virkelig imponere når du kommer hjem, med BÅDE ferdig middag og fantastiske blomster. Gjelder å trappe opp til helgen damer og herrer!

Torsdag 1. desember meny:

Digg entrecôte med bèarnaise med stekte båtpoteter, karamellisert løk, hvite asparges al dente samt litt ruccola med pinje og parmesan. Kr. 210

Allergener:  melk, sulfitt

Fredags Tapas på fredager

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager – fredagstapas. Vår absolutte bestselger gjennom alle år. Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden. Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta eller nyte i sofakroken selv.

Vi har også smaksprøver i butikken hver fredag, så kom innom på noe spennende- og hvem vet, kanskje du finner din nye go-to!

Fredag 2. desember

Crispy Duck på lørdager

Vi fortsetter også med vår store suksess, Crispy duck, på lørdagene. Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, spisemoden julienne mango, frivillig rød chili, asiatisk vårløk og deilig hoisinsaus. Det er oppskriften på en nydelig lørdagskveld det.

På lørdager kan vi også friste med «bolle-bonanza», som er spesial-deal på alle våre nybakte boller. Du betaler for to, men får tre!

Lørdag 3. desember

Surprise Sunday på søndager

På søndag er det tid å lade batteriene for ny uke, og da er det perfekt at Kajsas tar seg av middagen. Vi byr alltid på overraskende og smaksrike retter etter årstid og fra forskjellige land. Hvor mange vakre tanker og stunder kan det ikke komme av en lang og god søndagsmiddag? Vi i KAJSAS oppfordrer deg å gripe sjansen, hver søndag.

Og du ikke minst: enhver søndagsmiddag som blir kjøpt får med en dessert–surprise. For hva passer vel bedre enn en søt avrunding etter et deilig måltid mon tro?

Søndag 4. desember meny:

Japansk torikatsu; crispy, stekt kyllingfilet som serveres med soya-mayo, japansk ris med svart sesamfrø, deilig «kimchislaw» som er en kremet coleslawvariant med gulrot, eple og ingefær samt små vegetar vårruller med søtsur dipsaus. Kr. 210

Allergener: gluten, melk, sesam, soya, sulfitt

Smaken av Italia på tirsdager

Når tirsdag treffer er man klar for litt ekstra kos, og dette får du til hver tirsdag hos KAJSAS. Dagens Middag på tirsdager blir en nydelig italiener, perfekt for starten av uka. Det er viktig å unne seg litt hver dag – ikke bare vente hele uka på helgen.

Tirsdag 6. desember meny:

Tagliatelle al Ragù er en fyldig og nydelig pastarett fra Bologna som vi serverer med parmesan på siden for et siste dryss, en herlig salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella), plommetomater og semi-dried tomater, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader samt hvitløksbaguette. Kr. 210

Allergener: gluten, melk, sulfitt

Asiatisk Aften på onsdager

Hos Kajsas blir det asiatisk aften på onsdager! Det blir friske retter med mye smak og farger ❤ . 

I tillegg kjører vi trekning på en vinner av 1 gratis middag HVER ONSDAG. Så bestill middagen på forhånd og vær med i trekningen. Du får vite om du har vunnet når du kommer inn i butikken for å hente – spennende!

Onsdag 7. desember meny:

Spicy Kylling Gong Bao som er mør kylling med paprika, vårløk, ingefær og chili, peanøtter, salt og syrlig og dekket med en digg-sticky saus som serveres med jasminris, mini vegetar vårruller med søtsur dipsaus samt en deilig og frisk mangosalat med avocado, agurk og granatepledryss. Kr. 210

Allergener: soya, peanøtter, gluten

Biff & Blommor på torsdager

Våre populære biff middager fortsetter så klart, men følg med på vår rause torsdags-deal.

Vi slenger rett og slett på dette: alle som kjøper dagens middag på torsdager får tilbud om halv pris på Kajsas buketter. Da kan du virkelig imponere når du kommer hjem, med BÅDE ferdig middag og fantastiske blomster. Gjelder å trappe opp til helgen damer og herrer!

Torsdag 8. desember meny:

Indrefilet av okse med rødvinssaus, duchessepoteter (hertuginnepoteter), smørstekt sopp med hvitløk og urter samt en fresh salat med små stekte tomater og grillet asparges. Kr. 210

Allergener: melk

Fredags Tapas på fredager

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager – fredagstapas. Vår absolutte bestselger gjennom alle år. Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden. Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta eller nyte i sofakroken selv.

Vi har også smaksprøver i butikken hver fredag, så kom innom på noe spennende- og hvem vet, kanskje du finner din nye go-to!

Fredag 9. desember

Crispy Duck på lørdager

Vi fortsetter også med vår store suksess, Crispy duck, på lørdagene. Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, spisemoden julienne mango, frivillig rød chili, asiatisk vårløk og deilig hoisinsaus. Det er oppskriften på en nydelig lørdagskveld det.

På lørdager kan vi også friste med «bolle-bonanza», som er spesial-deal på alle våre nybakte boller. Du betaler for to, men får tre!

Lørdag 10. desember

Surprise Sunday på søndager

På søndag er det tid å lade batteriene for ny uke, og da er det perfekt at Kajsas tar seg av middagen. Vi byr alltid på overraskende og smaksrike retter etter årstid og fra forskjellige land. Hvor mange vakre tanker og stunder kan det ikke komme av en lang og god søndagsmiddag? Vi i KAJSAS oppfordrer deg å gripe sjansen, hver søndag.

Og du ikke minst: enhver søndagsmiddag som blir kjøpt får med en dessert–surprise. For hva passer vel bedre enn en søt avrunding etter et deilig måltid mon tro?

Søndag 11. desember meny:

Biff à la Rydberg er en lyxig svensk klassiker (lyx pytt-i-panna) med indrefilet av okse, poteter, løk, rødvinssjy og bladpersille som serveres med revet pepperrot og en eggeplomme (som blandes inn i retten ved servering) samt knekkebrød fra markajentene og pisket Rørossmør (sjukt gott, hilsen Kajsa). Kr. 210

Allergener: gluten, melk, egg

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.