KAJSAS Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 18. januar

Gyro- «Smaken av Hellas»- med marinert kyllingbryst, tzatziki, tomat, agurk, rød løk, ruccola og sitron som serveres med pitabrød og sitronstekte poteter med rosmarin og hot saus (på siden). Kr 210

Allergener: melk, gluten

Onsdag 19. januar

Bao buns med asiatisk krydret andebryst som serveres med jasminris, agurkbånd, koriander, vårløk, skiver av chili (for den som ønsker ekstra spice), mango, supertynn rød kål og hoisin saus samt vegetar vårruller med chilimayo. Kr 210

Allergener: soya, egg, gluten

Torsdag 20. januar

Norsk lammefilet med smørstekte kantareller- og aromasopp, fløtegratinerte poteter, nydelig sjysaus med rosmarin og hvitløk samt en vintersalatsalat med honningvinaigrette, ovnsbakte rødbeter, chevre, ristede gresskarkjerner, bjørnebær og blåbær. Kr 210

Allergener: melk

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 21. januar

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter. Kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 22. januar

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus. Kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 23. januar

Fyldig hjortegryte med små løk, sopp og gulrøtter som serveres med potetmos, en frisk salat, tyttebær og brytebrød med pisket Rørossmør. Kr 210

Allergener: melk, gluten

Tirsdag 25. januar

Oksefilet fajitas med meksikanske smaker, rød løk og strimlet paprika i alle farger som serveres med tortilla, digg revet ost, jasminris, guacamole, jalapenos, granatepledryss, koriander og limebåter. Kr 210

Allergener: melk, gluten

Onsdag 26. januar

Kyllingfilet med indisk kremet saus a la Kajsas, med kokosflak og basmatiris, spicy mango chutney, crunchy raita (den indiske kusinen til tzatziki) og nystekt nanbrød med hvitløk og koriander. Kr 210

Allergener: melk, gluten

 

Torsdag 27. januar

Biff torsdag ❤: Indrefilet av okse med bernaisesaus, bakte mini poteter med estragon og en salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) med småtomater og soltørkede tomater, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader samt friterte løkringer. Kr 210

Allergener: melk, sulfitt, gluten

KAJSAS Fredagstapas
Fredag 28. januar

Vår absolutte bestselger med en variasjon av nydelige små retter. Kr 280
Ny meny hver uke, som lanseres på mandager

 

KAJSAS lørdags Crispy Duck
Lørdag 29. januar

Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus. Kr 240

Allergener: soya, sesam, gluten

Søndag 30. januar

Boeuf Bourguignon på Kajsas vis- med provencekrydder, sellerirot, gulrot, små løk og økologisk bacon som serveres med potetmos, en fresh salat , brytebrød og pisket Rørossmør. Kr 210

Allergener: melk, gluten

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.