kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

NYHETER i vår butikk på nett!

Mandag 31. januar – søndag 6. februar 2021

Vi er stolte over våre innholdsrike, gode, smarte og vakre «pakker», og alle andre varer vi har i vår nettbutikk. Det er bare å bestille. Vi trenger deres handel.

BRUNCHPAKKE (gratis levering): Kajsas-lyxiga-brunch-pakke
Hvor deilig er ikke en lang formiddag med gode venner og deilig mat?
Gi oss saftige avokadotoaster, knallgule mimosaer, søte vafler og egg og bacon.

HYTTEPAKKER for 2 eller 4 (gratis levering): Hyttepakker
Konseptet: Omfavn helgen uten å bruke opp dyrbar hytte-kos-tid. KAJSAS har gjort nesten hele jobben, sånn at dere kan bruke mer tid foran peisen eller på tur.

GAVEPAKKE «HURRA FOR DAME/ MANN» Kajsas-gavepakke-hurra-for-jente-dame
En perfekt gavepakke til en som har bursdag eller navnedag. Til henne (eller han) som «nått et mål», trenger oppmuntring eller om du rett og slett vil fortelle at du er glad i henne, at du synes hun er fantastisk, at hun er verdens beste søster, verdens beste mamma, bestemor, venninne, kjæreste eller kone.

Når det gjelder bestilling så er fristen kl. 19: 00 dagen før. Vi leverer gratis når du bestiller for over 1000 kr i Asker, Bærum, Oslo og Drammen; eller du kan velge å selv hente selv i KAJSAS butikk på Nesøya.

❤❤❤ Avslutningsvis:
Tusen takk for massevis av støttende meninger, hjerter, tomler, heiarop og bestillinger i nettbutikken etter forrige ukes innlegg. Selv om jeg kan synes det er litt skummelt å dele mine innerste tanker, så bare må jeg. Jeg er ekstremt for å være åpne, og veldig for å vise alle sidene ved livet. Både som menneske og også på jobb.

Og når man jobber så hardt man kan fra før av, så er det så lett å gå tom. Men det må vi ikke! Drømmene, motet, tålmodigheten og energien trengs nå mer en noensinne. Samme med mangfoldet, som det vokser så mye fint ut av.

Jeg ønsker deg en kjempefin uke ❤

Og du: vær så snill og husk bestilling da!

kajsas-ukas-nyheter-nettbutikk2

Related Posts