kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

2020- 2021: Pandemihelvete!

Mandag 30.  august – søndag 5. september 2021

Pandemien: «vi sto vi han av». Gud som det har krevd men vi har veldig lært og vokst. Vi har hele veien laget mat og ytet service, for å imøtekomme: fordi det er det vi brenner for.

KAJSAS har lært mye om betydningen av å stå på sammen, være rause, se hverandre og stå på for å klare det. Støtte får du ikke når du står på. Støtte får du når du ikke gidder. Til tross: det er jo i motgang vi lærer mest, tenker jeg som prøver å drive og se fremover.

Vi har lært oss å verdsette mye vi tok for gitt. Kreativiteten har vært vår venn som i alle tider med mye endring, og vi har funnet nye løsninger og muligheter vi ikke så før.

Dette er utgangspunktet for høsten vi går inn i, og mange kan være stolte over den ekstra flid og omtanke vi faktisk møtte utfordringene rundt neste sving med.

Vi elsker å heie på andre. Det er plass for alle. Det er så fint med folk som deler.
Det er så fint med folk som rekker ut hånden og drar deg opp når du faller.
Det er så fint med folk som smiler med hele hjertet og ansiktet når du mestrer noe nytt.

Takk til alle fine kunder, følgere og kollegaer.
Tro, håp og kjærlighet ❤️

kajsas-ukas-pandemi-2

Related Posts