Kajsas Kjøkken

Bærekraft

Kvalitet og Lokale Råvarer

Kajsas Catering er dedikert til å levere mat av høyeste kvalitet og smak. Vi velger nøye ut de beste råvarene, som ofte er kortreiste og økologiske. Dette sikrer ikke bare en suveren smaksopplevelse, men støtter også lokale produsenter og reduserer transportavstander, som er avgjørende for en mer bærekraftig matproduksjon.

Sesongbaserte Menyer

Vi verdsetter årstidene og tilpasser våre menyer deretter. Dette betyr at vi bruker råvarer som er i sesong, noe som er en viktig del av vår bærekraftsstrategi. Eksempelvis feirer vi overgangen til høst med en høstmeny som inkluderer ferske kantareller fra lokale skoger. På sommeren skjemmer vi bort våre kunder med saftige norske jordbær, en smakfull hyllest til sesongens aller beste.

Bærekraftig Sjømat

Vår laksesashimi er av Frøya laks, som driver havbasertoppdrett på Trøndelagsskysten. Dette sikrer høy kvalitet og friskhet, men støtter også en bærekraftig tilnærming til sjømatproduksjon. Scampien vi bruker er MSC-sertifisert, som både garanterer en god smak og at den er hentet fra bærekraftige kilder.

Kvalitet Krever Investering

Vi er bevisste på at våre priser kan være høyere enn andre cateringleverandører. Dette skyldes vår dedikasjon til å levere mat av høy kvalitet. Hjemmelaget mat tar tid og kjærlighet fra våre dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere. KAJSAS’ ideologi er dedikasjon for kvalitet, og det er det som gir våre retter den unike smaken og helhetsopplevelsen våre kunder elsker.

Miljøvennlig Emballasje

Vi leverer alltid maten på vakre keramikkfat. Dette forbedrer ikke bare presentasjonen, men det er også mer bærekraftig enn engangsemballasje. Keramikkfatene våre hovedsakelig produsert i Portugal, og er både håndlagde og håndmalte. Ikke bare er de vakre, men de er også laget for å vare slik at de kan brukes til å levere vår mat til våre kjære kunder igjen og igjen. 
 
Den eneste emballasjen du mottar fra oss er aluminiumsbakker, et gjenvinnbart materiale. Vi oppfordrer våre kunder til å levere disse til gjenvinning eller returnere dem sammen med keramikkfatene. Når de sendes i retur til oss sørger vi for forsvarlig håndtering av dem.

Redusert Matsvinn

I KAJSAS er vi opptatt av å bekjempe matsvinn. Selv om vi serverer rause porsjoner for å sikre den beste opplevelsen, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for veiledning om mengden du bør bestille. Vår erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å hjelpe deg med å bestille akkurat det du trenger, og redusere overskudd av mat til et minimum. Eventuelle rester kan selvfølgelig nytes dagen etter.

Tilpassede Menyer

Selv om våre menyer ikke er helt vegetariske eller plantebaserte, tilpasser vi dem gjerne etter dine ønsker. Ønsker du en vegetarisk meny, er det ingen problem. Vi er glade for å tilby skreddersydde alternativer som passer dine spesifikke behov og preferanser.
 
Vi i KAJSAS er forpliktet til å levere førsteklasses matopplevelser med fokus på bærekraftighet og kvalitet. Takk for at du velger oss som din cateringleverandør. Sammen kan vi ta små, men viktige skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

barekraft-kajsas1
barekraft-kajsas2