Betingelser og Leveringsinfo

KAJSAS elsker å lage mat, og vi baker og lager alle retter samme dagen som den skal spises.

Overrekkelse av mat:
Maten kan hentes hos KAJSAS i Eyvind Lyches vei 10 , 1338 Sandvika eller leveres av våre sjåfører til forhåndsavtale tidspunkt.

Bestilling:
Send inn deres bestilling i god tid før selskapet. På denne måten holder vi av kapasitet til dere, både hva gjelder matlagingen og eventuell leveringstid på våre biler for utkjøring. Endringer av antall kuverter og supplering av tilleggsrett(er), kake(r) eller dessert kan gjøres frem til 5 dager før selskapet (i mai, juni, august og september måned så er fristen 8 dager).

For å bestille mat klikker du deg inn på en av våre menyer og trykker på knappen «Bestill her». Ved å fylle ut dette skjemaet får vi all nødvendig informasjon. Dersom det er ytterligere spørsmål eller opplysninger, kan disse skrives i fritekstfeltet.

Eksakt leveransetidspunkt står i bekreftelsen dere mottar per e-post i etterkant av bestillingen.          

Avbestilling uten kostnad, må skje senest 5 dager før selskapet (i mai, juni, august og september måned så er fristen 8 dager).

Såfremt vi ikke er fullbooket, så er frist for å bestille catering til i morgen kl. 12:00 i dag.

Maten/bespisning:
KAJSAS Catering leverer alle menyer komplette. Enkeltretter, sauser og brød finner dere i KAJSAS Butikk på Nesøya eller i vår butikk på nett.

Dersom dere skal spise innen en time etter mottakelse av maten setter sjåføren fram kaldrettene, med unntak av sashimi (tas ut 5 minutter før bespisning) og scampi (varmes før bespisning) som settes i kjøleskapet. Dersom det er mer enn en time til bespisning setter all maten på det svaleste rommet deres.

En kuvert av våre menyer er beregnet for å mette en voksen gjest (Kajsas er generelt kjent for rause porsjoner) og ut fra erfaring kan vi anbefale halve kuvert til barn; avhengig av alder og appetitt.

All kald mat kommer ferdig lagt opp og pyntet på vakre fat (bare å ta av plasten).

Det følger ikke med serveringsbestikk.

Noen retter skal varmes før servering, og disse kommer ferdig pakket i foliebakker som settes rett inn i ovnen, slik at det er lettvint for deg som kunde. I etterkant legges den varme maten opp på vedlagte keramikkfat, og er klar for servering.

Det følger med en brosjyre i deres levering som inneholder en instruksjon om oppvarming av de aktuelle rettene, samt informasjon om allergener. Brosjyren lister også opp rettene i den rekkefølgen de skal settes opp i.

Vi benytter råvarer av ypperste kvalitet fra anerkjente leverandører, og scampien vi benytter er ASC-merket og MSC-merket som bekrefter ansvarlig oppdrett og bærekraftig sjømat.

Ved råvaremangel forbeholder vi oss retten til å bytte ut et produkt med en likeverdig råvare.

Priser:
Alle priser på nettsiden er inkl 15% mva og eks levering/ henting (utenom under bedrift).

Priser levering:

Priser for levering av mat: kr 30 pr km fra Eyvind Lyches vei 10, Sandvika og minsteprisen er kr 350.

På helligdager koster det kr 40 pr km, og minsteprisen er kr 500.

Levering utenfor disse områdene avtales særskilt.

Pris for henting av fat i etterkant av selskapets koster: 350 kr i Bærum og «gamle Asker», 500 kr i Oslo, Drammen og «nye Asker», og henting utenfor disse områdene særskilte avtaler.

Henting av mat og retur av fat selv er kostnadsfritt.

Betaling:
Avbestilling 2- 4 dager før faktureres 50% (i mai, juni, august og september faktureres avbestillinger 3- 7 dager før 50%); og avbestilling dagen før selskapets faktureres i sin helhet.

Faktura for oppdrag sendes på e-post i etterkant av selskapet.

Det er en ukes betalingsfrist på faktura med mindre annet er avtalt.

Retur av fat:
Dersom dere ønsker å få fatene hentet dagen etter plasseres de utenfor huset, og så plukker vi de opp. Dersom det er behov for å få de hentet i et spesifikt tidsrom avtaler dette med våre sjåfører.

Dere kan også selv foreta retur av fett mellom kl. 08. 00- 15.00 dagen etter selskap som avholdes fredag ​​​​og lørdag til Eyvind Lyches vei 10, 1338 Sandvika. Fat fra selskaper som avholdes søndager- torsdager leveres mellom kl. 08. 00- kl. 17. 00 påfølgende dag.

Dersom antall fat hentet/ returnert ikke stemmer overens med pakkeseddel vil manglende fat faktureres.

Kontakt:
Du når alle dager i tidsrommet 08:00-19:30 på 92806001. 

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.