KAJSAS Butikk

Velkommen til vår nydelige og inspirerende butikk i Broveien 85 på Nesøya.

Vi holder ferie-lukket i juli og åpner igjen fredag 2. august. Vi ønsker dere alle sammen en helt nydelig sommer ❤ Klem fra alle i KAJSAS

ÅPNINGSTIDER fra 2. august: 
Tirsdag- onsdag 11:00- 18:00
Torsdag- søndag 11:00- 19:00

I KAJSAS er lidenskapen for mat og service ekte, og det at du handler hos oss gjør oss lykkelige. Vi handler inn varer fra mange og små aktører som sammen med våre egenproduserte varer, bidrar til et inspirerende mangfold for alle som er glad i deilig mat, gode produkter og personlig service.

I butikken tilbyr vi en rekke delikatesser, ferske bakevarer samt middager, salater og supper.
I tillegg finner du også mange andre flotte gaver, både til deg selv og de rundt deg.

I helgene anbefaler vi vår deilige Fredagstapas og vår eksotiske Lørdags Crispy Duck . La dette bli ukens høydepunkt for familie og venner!

KAJSAS Torsdags Biff & Blommor

KAJSAS rause biffmiddag som gir halv pris på en vill-vakker bukett.

KAJSAS Fredags Tapas

Så lenge KAJSAS har eksistert så har vi solgt vår populære Fredagstapas.

KAJSAS Lørdags Crispy Duck

KAJSAS spesialitet Crispy Duck – en kulinarisk rett fra Asia som stadig blir mer kjær i norske hjem.

KAJSAS Kaker

KAJSAS skjønne kaker og delikate desserter bakes fra bunn av på vårt konditori og pyntes vakkert.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.