kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Så vil jeg snakke om KAJSAS ❤️

Denne fine teksten har en meget dyktig kollega som er meget spesiell for meg hjulpet meg med. Ting om bedriften får av og til litt annet schvung når en «som-ikke-er-meg» men som kjenner meg og businessen godt, setter ord på det .

«KAJSAS er spesielt fordi vi har kvalitet og trøkk ut i fingertuppene. Jeg lever for en bedriftskultur hvor svaret alltid er JA med et stort smil, og på den måten får vi i team KAJSAS energi av hverandre.

Jeg er opptatt av kvalitetsopplevelse, og mener den starter med råvarer, deretter selve matlagingen og til slutt presentasjonen. Kvalitet er noe jeg aldri er villig til å gå på bekostning av, og det at jeg har vært tro mot og det skiller KAJSAS fra alle andre cateringer.

I tillegg er bedriften min spesiell fordi vi er opptatt av kjærlighet, og å spre kjærlighet gjennom maten. Vår filosofi er at våre kunder skal ha fantastiske opplevelser i livet, gjennom matglede, og på den måten ta del i de mest fantastiske stundene og samle mennesker. Dette holder meg gående hver dag.

Min mann og mine døtre har vært helt sentrale for å bygge opp KAJSAS. Det hadde aldri gått uten mine døtre. Min mann Andreas har vært støttespiller og bidragsyter gjennom å kjøre og levere mat, samt sparringspartner i en rekke vanskelige beslutninger.

Mine to døtre Josefine og Emma har jobbet i KAJSAS lenge, og hatt en rekke forskjellige roller, og jeg er så glad jeg har fått dele reisen med dem. Min yngste datter Eva har stadig jobbet mer i butikken vår på Nesøya, og vært tilstede på kjøkkenet travle lørdager og vært en gledesspreder for meg og alle ansatte».

Og så er det deg da Martha; hadde aldri fått det til uten deg.

Stor ukes-klem fra meg til alle alle alle der ute ❤️

kajsas-ukas-er-kvalitet-09-2024-2

Related Posts