KAJSAS for bedrifter

KAJSAS Porsjonspakket mat

Ønsker dere et lettere lunsj eller middags alternativ, så har vi en rekke retter, salater og søtsaker som passer perfekt til arbeidsplassen. Alle rettene er lagd med nydelige, ferske råvarer og serveres porsjonspakket i engangsemballasje. Som bedriftskunde har dere muligheten til å få maten levert rett til dere.

Såfremt vi ikke er fullbooket, så er frist for å
bestille Kajsas porsjonspakket mat til i morgen kl. 12: 00 i dag.

KAJSAS Porsjonspakket mat

Salater, tapasbrett, søtsaker og drikke

KAJSAS Selskapsmat

KAJSAS har sesongs baserte menyer som passer både til sommerfest, kick-off, julebord og alt det andre som skal feires gjennom året med gode kollegaer. All mat presenteres på keramikkfat. Maten leveres til ønsket tid og adresse og hentes dagen etter.

KAJSAS Selskapsbuffet

Vår mest populære meny

KAJSAS Lunsjbuffet

Delikate og smakfulle lunsjretter
(kl. 10.00 – 14.00)

KAJSAS Lyxbuffet

Livet er til for å nytes

KAJSAS Fingermatsbuffet

Perfekt for minglefester

KAJSAS Kaker og Desserter

Søte og vakre fristelser

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.