Fyll ut din bestilling

    Arrangementsdato:*

    Velg en meny:
    Selskapsbuffet (minimumsbestilling: 4 kuverter)Lyxbuffet (minimumsbestilling: 4 kuverter)Lunsjbuffet (minimumsbestilling: 4 kuverter)Fingermatsbuffet (minimumsbestilling: 10 kuverter)Julebuffet (minimumsbestilling: 4 kuverter)Nyttårsmeny (minimumsbestilling: 4 kuverter)Selskapsbuffet med Juletwist (minimumsbestilling: 4 kuverter)Crispy Duck Meny (minimumsbestilling: 2 kuverter, maksimum 20 kuverter)

    Velg antall kuverter: *
    En kuvert av våre menyer er beregnet for å mette en voksen gjest, og ut fra erfaring kan vi anbefale halv kuvert til barn; avhengig av alder og appetitt.

    Tilleggsretter og antall kuverter.
    Om ønskelig, velg tillegg her:

    Entrésnacks

    Antall:* Entrésnacks (Perfekt til velkomstboblene! Sprøstekt Parmaskinke, Kajsas parmesanchips med cashewnøtter og knasende sukkererter)

    Oster

    Antall:* Oster (St Agur ost på vårt hjemmebakte nøttebrød med bringebær og ferske fiken samt modnet Brie og jordbær på små spyd med honning og pecannøtter)

    Crispy duck

    Antall:* Crispy duck (Crispy duck i tynne lefser med agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus)

    Tempura Scampi

    Antall:* Tempura Scampi (Nydelige panerte og friterte scampi med søtsur dipsaus)

    Kjøttboller

    Antall:* Kjøttboller (Kajsas håndtrillede kjøttboller i digg tomatsalsa)

    Melanzane alla Parmigiana

    Antall:* Melanzane alla Parmigiana (Italiensk aubergin-, mozzarella og parmesanform med tomat og basilikumsaus - varm rett)

    Kyllingsatay

    Antall:* Kyllingsatay (saftige kyllingsatay med smak av peanøtt, 2 ½ stk pr kuvert)

    Vårruller med søtsur saus

    Antall:* Vårruller med søtsur saus (sprø vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, sitrus og vårløk, 3 pr stk pr kuvert)

    Focaccia med aioli

    Antall:* Focaccia med aioli (hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven samt Kajsas aioli, 3 biter pr kuvert)

    Desserter og/eller kaker
    Spesifiser type dessert/kake og antall her:

    Om kunden
    Gjøres bestillingen i regi av en bedrift eller en privatperson? *
    BedriftPrivat

    Bestillerens navn: *

    E-post adresse: *

    Vennligst gjenta e-post adressen: *

    Telefon nr.: *

    Leveringsmetode: *
    Hente maten selv hos KAJSAS i Eyvind Lyches vei 10, 1338 SandvikaFå maten levert (levering koster kr 30 pr km fra Eyvind Lyches vei 10, og minsteprisen er kr 350) (på helligdager koster det kr 40 pr km, og minsteprisen er kr 500)

    Hvilket klokkeslett ønsker dere å hente maten? *

    kl. 11.00kl. 12.00kl. 13.00kl. 14.00kl. 15.00kl. 16.00kl. 17.00

    Fakturainformasjon:

    Navn/ Firma (dersom annet enn bestillerens navn)

    E-post (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Telefon nr. (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Leveringsadresse:

    Tilhører leveringsadressen en bedrift eller en privatperson? *

    BedriftPrivat

    Etasje?

    Heis?

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Leveringstidspunkt: *
    Vennligst angi tidsrom for når maten ønskes levert. Vi vil i etterkant bekrefte et eksakt klokkeslett innenfor dette tidsrommet (NB! forbehold om kapasitet).

    kl. 11.00-12.00kl. 12.00-14.00kl. 14.00-16.00kl. 16.00-18.00kl. 18.00-19.00

    Gjestene ankommer selskapet kl?

    Når skal maten spises?

    Har dere ovn, for oppvarming av de rettene som skal spises varme på adressen?*

    JaNei

    Fakturaadresse (dersom annen enn bestillerens navn og/eller lev. adressen):

    Navn/ Firma

    E-post

    Telefon nr.

    Gatenavn og nr.

    Postnr.

    Sted

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Leveringsmetode: *

    Hente maten selv hos KAJSAS i Eyvind Lyches vei 10, 1338 SandvikaFå maten levert (levering koster kr 30 pr km fra Eyvind Lyches vei 10, og minsteprisen er kr 350) (på helligdager koster det kr 40 pr km, og minsteprisen er kr 500)

    I hvilket tidsrom ønsker dere å hente maten? *

    kl. 10.00kl. 11.00kl. 12.00kl. 13.00kl. 14.00

    Fakturainformasjon:

    Navn/ Firma (dersom annet enn bestillerens navn)

    E-post (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Telefon nr. (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Leveringsadresse:

    Tilhører leveringsadressen en bedrift eller en privatperson? *

    BedriftPrivat

    Etasje?

    Heis?

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Leveringstidspunkt: *
    Vennligst angi tidsrom for når maten ønskes levert. Vi vil i etterkant bekrefte et eksakt klokkeslett innenfor dette tidsrommet (NB! forbehold om kapasitet).

    kl. 10.00-11.00kl. 11.00-12.00kl. 12.00-14.00

    Gjestene ankommer selskapet kl?

    Når skal maten spises?

    Har dere ovn, for oppvarming av de rettene som skal spises varme på adressen?*

    JaNei

    Fakturaadresse (dersom annen enn bestillerens navn og/eller lev. adressen):

    Navn/ Firma

    E-post

    Telefon nr.

    Gatenavn og nr.

    Postnr.

    Sted

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Leveringsmetode: *
    Hente maten selv hos KAJSAS i Eyvind Lyches vei 10, 1338 SandvikaFå maten levert (levering koster kr 30 pr km fra Eyvind Lyches vei 10, og minsteprisen er kr 350) (på helligdager koster det kr 40 pr km, og minsteprisen er kr 500)

    Hvilket klokkeslett ønsker dere å hente maten? *

    kl. 11.00kl. 12.00kl. 13.00kl. 14.00kl. 15.00kl. 16.00kl. 17.00

    Ønsker dere vårruller eller scampi?*

    VårrullerScampi

    Fakturainformasjon:

    Navn/ Firma (dersom annet enn bestillerens navn)

    E-post (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Telefon nr. (dersom annen enn tidligere oppgitt)

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Leveringsadresse:

    Tilhører leveringsadressen en bedrift eller en privatperson? *

    BedriftPrivat

    Etasje?

    Heis?

    Gatenavn og nr. *

    Postnr. *

    Sted *

    Leveringstidspunkt: *
    Vennligst angi tidsrom for når maten ønskes levert. Vi vil i etterkant bekrefte et eksakt klokkeslett innenfor dette tidsrommet (NB! forbehold om kapasitet).

    kl. 11.00-12.00kl. 12.00-14.00kl. 14.00-16.00kl. 16.00-18.00kl. 18.00-19.00

    Gjestene ankommer selskapet kl?

    Når skal maten spises?

    Har dere ovn, for oppvarming av de rettene som skal spises varme på adressen?*

    JaNei

    Ønsker dere vårruller eller scampi?*

    VårrullerScampi

    Takk. Da leverer vi de rettene som skal spises varme ferdig varmet til dere, og valget mellom vårruller og scampi blir av den grunn scampi*

    Scampi

    Ønsker dere vårruller eller scampi?*

    VårrullerScampi

    Fakturaadresse (dersom annen enn bestillerens navn og/eller lev. adressen):

    Navn/ Firma

    E-post

    Telefon nr.

    Gatenavn og nr.

    Postnr.

    Sted

    Organisasjonsnummer (dersom du ønsker EHF-faktura)

    Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):

    Retur av fat: *

    Lever fat selv hos KAJSAS i Eyvind Lyches vei 10, 1338 Sandvika. Tidsfrister: Senest kl. 15.00 dagen etter selskaper som avholdes fre- lør og senest kl. 17.00 etter selskaper søn- torFå fat hentet (350 kr i Bærum og «gamle Asker», 500 kr i Oslo, Drammen og «nye Asker», og henting utenfor disse områdene avtales særskilt)

    Vi henter i utgangspunktet fatene dagen etter deres selskap, dersom dette ikke er mulig vennligst oppgi hvilken dag dere ønsker det hentet?

    Adresse for henting av fat (trengs ikke fylles inn dersom samme som lev. adressen):

    Navn/ Firma

    Gatenavn og nr.

    Postnr.

    Sted

    Fritekst: