kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Drømmer, du er god nok og hva vil du?

Mandag 4. – søndag 10. oktober 2021

ENDA FLERE TANKER. Drømmer, du er god nok og hva vil du?

Vi blir stadig fortalt at vi må leve drømmene ut. I et kaos av inntrykk, forventinger og usikkerhet rundt livets retning og egen verdi ender mange opp med «å kaste inn håndkleet». Frustrasjonen stiger.

Få går all-in; unnskyldningene er mange, energien synker og alle ikke fruktbare tanker bremser.

Det å bruke tid på utvikling vil være riktig vei mot drømmen. Og her er det i hvert fall «ikke håret det kommer an på». Heller ikke hengepupper, tynne ben, kviser eller tjukk mage.

Komme over seg selv og by på, og for å klare å se andre. Vi bestemmer jo og velger selv, selv om det kan være brutalt mange ganger.

Er du glad i å løfte andre? Hva kan du påvirke for å forbedre samfunnet? Hva drømmer du om? Og hvordan nå drømmene?

Eller: hvordan gjør du livet rikere og lettere for din kollega, din familie eller deg selv; eller 1000 andre ting som ikke har med hengepupper å gjøre.

Og når det kommer til business tikker de samme verdiene inn. Ekthet. Ærlighet. Tillit. Det du kommuniserer utad er faktisk det du får.

Hvordan er du annerledes og unik? Slik du ser ut er jo bare en liten del av deg. Alt du tenker om deg selv blir deg, helt uavhengig.

«Klisjeene står på rekke og rad»: Lev nå, livet blir hva du gjør det til, just do it og grip dagen og tra-la-la, bla bla bla.

Aldri undervurder effekten av å få ting gjort. Det skaper et moment ingen andre kan skape for deg.

Det øyeblikket du bestemmer deg for at DU vil noe bedre for deg selv er øyeblikket alt begynner å gå i din retning.

Lenge leve drømmene ❤.

kajsas-ukas-drommer2

Related Posts