kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Farger og former 🌈🩷😘💘🦋🍒

Jeg elsker farger og de gir meg masse energi.

Har elsket og brukt sterke farger hele veien, selv om «de som trekker i trådene» til tider har «lagt føringer» til at alle skal på hvitt, grått og beige på utsiden.

Jeg elsker sterke farger som orange, knallrødt og knallrosa i sammen. Jeg går min egen vei, og klarer ikke være beige utenpå når det bulter inne i.

Og så elsker jeg kontrastene og balansen. Skinnskjørt med blondete bluse går helt fint om du skjønner, men blonde på blonde blir for søtt, og skinn på skinn blir for rått.

Farger og former er en kjempefaktor i alt vi gjør i KAJSAS også, enten det er å lage buketter, dekke på og pynte eller stæsje butikken. Eller så klart det som er vår hovedgesjeft: lage og legge deilige retter på vakre keramikkfat.

Litt rustikke kjeks i forskjellige størrelser (tutti frutti) må på et fat med rene og klassiske linjer med litt stram pynting (ikke tutti frutti). Stramme retter må på mer formfulle fat med fluffy pynting.

Fargene er sjef og har ofte det siste ordet her hos oss, og alle er til stede. Noen mer og noen mindre beroende på årstidene. De forskjellige fargene har besøksbølger etter hva vi mener mennesker trenger i løpet av et år.

Selv trenger jeg ytterpunkter i skjønn forening, og det står KAJSAS også for. Det skal kjennes, det skal smakes og det skal merkes. Rått og rolig. Sexy og snilt. Vakker og vilt.

Ønsker deg en kontrastfylt uke i balanse Kram kram 🍒⭐️🦋💘😘💖

kajsas-ukas-Farger-og-former-UKAS02-2024-2

Related Posts