Nyt nasjonaldagen
med deilig mat fra Kajsas

La oss hjelpe deg med maten på 17. mai. Vi har satt sammen en frodig og fargerik meny som pyntes i rødt, hvitt og blått på lekre keramikkfat. Maten er nylaget på selve dagen og er basert på råvarer av høy kvalitet og er nøye satt sammen for at dere skal få en perfekt smaksopplevelse. Vi baker og dekorerer også gjerne kaker til deres 17. mai- selskap og pynter for anledningen vakkert og stilfullt i flaggets farger.

Kajsas-Catering-17mai

Kajsas «Hurra for 17. mai meny»

  • Sashimi av kvalitetslaks fra Frøya og kamskjell med reddiker og shiso, som serveres med ponzusaus tilsmakt med sommer-trøffel
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk (varm rett)
  • Grillet scampi på spyd med hvitløk, paprika, chili og bladpersille (varm rett)
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt (varm rett)
  • Nydelig sommersalat med vannmelon, kremet fetaost, chiafrø, blåbær, granatepledryss og frodige spirer
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver på hjerteblader med vellagret Parmesan Reggiano og ristede pinjekjerner
  • Norske nypoteter og crunchy dressing med sugarsnaps, små blomkålbuketter, urter samt ringer av rød løk
  • Nydelig fransk Brillat Savarin («champagneost») med friske jordbær
  • Italiensk Gorgonzola Dolce ost ost med ferske fiken
  • Mørsjø deli kjeks og mangomarmelade til ostene
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet oliven
  • Aioli
    kr. 685 pr kuvert

Allergener: gluten (hvetemel i vårruller, focaccia og kjeks), soya (ponzusaus), skalldyr (scampi), fisk (Frøyalaks), kamskjell (bløtdyr), melk (brillat savarin, gorgonzola, fetaost, parmesan), peanøtter (kyllingsatay), egg (aioli), sennep (aioli)

 

Vi har satt sammen menyen slik at du kan velge om du vil ha det som en buffet eller
en 3-retters middag. Forrett: Sashimi, mangosalat og vårruller. Hovedrett: Kylling og
scampi (ypperlig på grillen), indrefilet, potetsalat, salat, focaccia og aioli. Efterrett: Oster.
Som søt avrunding har vi både nydelige kaker og desserter.

Kajsas 17. mai kaker og desserter:

  • Marsipankake med nougatmousse, bringebærkrem og sjokoladepaletter kr 650
  • Lemon Meringue Cheesecake; deilig mandelbunn, friskt ostefyll smaksatt med sitron samt marengslokk (glutenfri) kr 650
  • Jordbær dyppet i hvit sjokolade med 17. mai twist: «Jordbærene er røde, dekoren er blå, sjokoladen er søt og du er likeså!» Kr 45 pr. kuvert (2 stk)
  • Sjokoladepavlova: vår nydelige bestselgende kake med nougatcremé, vaniljekrem,
    ristede pistasjenøtter og masse friske bær (glutenfri) kr 750
  • Saftig gulrotkake i hjertefasong med deilig glasur, basert på Kajsas
    elskede oppskrift fra 1987 kr 650
  • Hurra for 17. mai Pannacotta med nydelig karamellisert hvit sjokolade, bringebær gelé, vanilje, sitron, blåbær og bjørnebær kr 95 pr kuvert

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.