kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

HVERT 5. BRØD GRATIS

Mandag 28. mars – søndag 3. april 2022

Vi har fått en ny og spesielt dyktig fransk baker-kollega som virkelig har løftet kvaliteten på våre brød og bakevarer til et helt nytt og rått nivå. Alle nordmenn kjøper jo et brød hver dag, og nå har vi virkelig lyst at dere gir oss sjansen å bli deres foretrukne brødbaker. Vi kjører «du-vil-lære-og-elske-KAJSAS-sine-brød-kampanje». Så: spør om vårt brødkort, for hvert femte gratis.

Jeg er bare så stolt over at KAJSAS baker alle bakevarer selv, grytidlig på den gode gammeldagse måten. Det å elske kvalitetsråvarer og lage alt fra bunn er for meg virkelig en fanesak på rødt nivå. Det er ekstremt mange industribakerier der ute, og urovekkende mange handler kun på billigst. Det er bare det at om vi tenker for mye slik så vil det ikke lenger være jobb for oss håndverkere. Alle burde tenke over å bruke den lokale skomakeren (istedenfor bruk og kast), den lille lokale blomsterbutikken, fiskebutikken, garnforretningen osv.

La håndverksyrkene leve, og hjertelig velkommen til KAJSAS Butikk, Broveien 85 på Nesøya tirsdag- søndag 11. 00- 19: 00.

PS! De nydelige ansiktene som susser på bilde er fra @edgenzodegasperi, og vi selger de i butikken.

Ønsker deg en ny og utviklende uke ❤. Klem

kajsas-ukas-5-brød-gratis-2

Related Posts