kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Stemning ❤️🥰🌷

KAJSAS handler om stemning. Det er ikke noe man presis kan sette fingeren på, men det er en følelse man får av mange, mange små ting samlet. Det er duften, dampen, frodigheten, hvordan ting tar seg ut, musikken, varmen, lyset, smilet, balansen og ytterpunktene, blomstene og bare gode vibber.

I Kajsas butikk jobber vi hele tiden med å holde denne stemningen, og når du kommer til oss vil vi at du skal føle deg sett og hjertelig velkommen.

Vi ønsker at våre kunder skal kjenne roen av en ryddig og delikat plass, der handelen blir en glede og ikke et ork.

Vi ønsker at du skal senke skuldrene og puste litt lettere, og vi hjelper deg med valgene slik at stresset kan forsvinne.

Vi vil at du skal kjenne på den gode Kajsas stemningen hver gang du er hos oss, hvor service virkelig er en hjertesak❣️

Vi har masse glade ting og gaver, digge retter, buketter og nybakte både boller og brød. Åpningstidene er mellom kl. 11: 00- 19. 00 tirsdag- søndag, og vi håper å se deg.
 
Ønsker alle en snill og vakker uke Klem Kajsa❤️🥰🌷

kajsas-ukas-kajsas-butikk-stemning2023-2

Related Posts