kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Kjære fantastiske kunder❤️

Jeg ønsker med denne teksten å takke alle våre fantastiske kunder. Dere gjør meg så enormt glad og motivert! Dere gir meg livsgnist og ekstra stå-på-vilje. Tusen takk for at dere bestiller fra KAJSAS.

I det siste har vi fått så vanvittig mange hyggelige tilbakemeldinger. Jeg mener ikke å selvskryte altså; men bare ønsker å si tusen takk for hvor rause dere er med ord og kjærlighet. Jeg vil dere skal vite at resten av teamet og jeg tar det til oss!

Vi vil alltid være her i alle anledninger. Og vi tar også gjerne imot konstruktiv kritikk, slik at vi kan bli enda bedre😍

Jeg takker for all deres kjærlighet fra bunnen av mitt hjerte. Dere gjør dagene mine, bokstavelig talt❤️

Kom gjerne innom KAJSAS Butikk i løpet av uken mellom 11- 19, hvor du får både is, kaffe, kaker, salater, pizza og mye mer som kan nytes på våre ute-serverings-bord.

Elsker drømmer, mot, energi og mangfold, som det alt vokser så mye fint ut av.

Nå ønsker jeg deg verdens fineste uke!

Husk å bruke brede men spisse stifter, og knall farger. Klem klem 🌈💖🤸‍♀️

kajsas-ukas-Kjaere-fantastiske-kunder2023-2

Related Posts