kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Mat og hygge ☀️🍒🌿

Nå kommer våren for fullt! Lyset som skiner om morgonen. Stadig lengre kvelder.

Dere vet jo at jeg elsker alle årstider, men jeg synes det er noe ekstra magisk med overgangene mellom dem.

Lukten av vår, første følelsen av sommer, det første oransje bladet og vinterens første snøfall. Så fantastisk!!! Verden er virkelig et mirakel, og årstidene med den.

Dere vet jo også at jeg skifter råvarer og retter etter årstider og sesong. Nå som kveldene stadig blir lengre betyr det sene kvelder ute, og grill- og hyggesesong. Ingen av disse herlige stundene er det samme uten mat. For gjennom mat deler vi opplevelser – gjennom mat har vi samvær.

Våre dører er alltid åpne, fordi KAJSAS lever og ånder av å spre matglede. Hvis du er usikker på hva du skal bestille så slå på tråden da vel – våre serviceansatte gleder seg til å ta telefonen og guide deg til den perfekte bestilling til din anledning. ☎️ 928 06 001.

Enjoy! Det gledes! Vel Bekomme! Glade service-klemmer fra alle i KAJSAS ☀️🍒🌿

kajsas-ukas-mat-og-hygge-ukas2023-4

Related Posts