kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Matglede, farger, frodighet, deilige råvarer og topp service 💫🌿💕

KAJSAS er i aller høyeste grad her for dere som setter pris på god mat, kos og alt det nydelige vi har rundt oss.

Vi jobber hardt for at dere skal oppleve topp service og en ekstra fin sommer med smaks- og fargegleder fra oss, og vi fikser gjerne en frodig og innbydende buffet som kan bidra med å skape noen herlige sommerminner.

La deg inspireres av våre daglige Instastories @kajsas, og husk at vi leverer catering syv dager i uken til alt fra bittesmå til større selskaper.

La oss fokusere på glede og hjertevarme og bruk sommerkveldene på å invitere familie og venner.

Planlegg nå og bestill via vårt bestillingsskjema eller ring KAJSAS nydelige service-mennesker på 92806001 for personlig service. For i en verden som blir mer og mer digital, så mener vi fortsatt at det menneskelige møte er uhyre viktig.

Kos deg der du er og husk at mat ER kjærlighet ❤️

Tid for å feste. Klemmer fra alle i KAJSAS 🍷👗⭐️

kajsas-ukas-matglede-farger-ukas2024-06-2

Related Posts