kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

MORSDAG og VALENTINES GIVE AWAY ❤

Nå er det ekstra koselig å hylle de som står deg nær, med både Morsdag på søndag og Valentines eller «Alla hjärtans dag» som den så mysigt heter på svenska, tirsdag etter der igjen.

Overrask din elskede venn, kjæreste, kollega eller ditt familiemedlem med hjerte-søtsaker, flotte blomsterbuketter og gavepakker.

Via vår butikk på nett kan du bestille vakre og smakfulle ting som gleder- med håndskrevet kort- for levering på døra til den du vil overraske. Ved bestilling senest kl. 19:00 er gaven overlevert dagen etter. Bestill her: Valentines-morsdag

Og så kan du handle alt samme i vår fysiske butikk i Broveien 85 på Nesøya. Og på selveste Valentines day som er tirsdag 14. februar, lager vi i tradisjonen tro også vår kjærlige «KAJSAS Valentines Tapas», som er fylt av afrodisiakum.

Nå vil vi så gjerne skape litt blest rundt dette sånn at vi får passet på at alle får kost seg mest mulig, via konkurranse på sosiale medier.

Vi trekker vinnere av følgende pakke:
❤️ Valentines Tapas for 2 personer
❤️ en rødrosa rosebukett
❤️ en eske med deilige Jordbær i sjokolade Special LOVE Edition
(total verdi: 1. 360 kr)

Alt du trenger å gjøre for å delta er:
✔️ ta en tommel opp eller hjerte på innlegg Facebook eller Instagram
✔️ følg KAJSAS på sosiale medier
✔️ @ (tag) to venner du vil skal få med seg denne trekningen
✔️ deler du innlegget blir vi ekstra glade ❤️

Det var alt for i dag og takk for meg og klem, og nydelig mandag, og ønsker deg en super uke i omtankens tegn ❤

kajsas-ukas-valentines2023-2

Related Posts