kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

RAUSHET ❤️

Det er bare altfor mye fasadefjas rundt om. Jeg brenner for mer raushet både hos yngre og eldre. Det å vise hverandre vei ut av mørket, sette ord på ting og støtte hverandre til å tørre.

Kjenner du deg ikke ensom av og til? Vi må slutte og tro ting om andre og dømme, basert på utsiden. Ingenting av utsiden på et menneske forteller jo om innsiden.

Alle mine tanker om livet og min bedrift KAJSAS sin kultur er basert på følgende: inkludering, inspirasjon, håp, det å aldri gi seg, kraft, fellesskap, engasjement og det å vise empati for alle: uansett rase, seksualitet, stilling og alder.

Føler du også av og til at du ikke er god nok? Her må huske at mange av de vi ser i sosiale medier som ser ut til å leve i et «eventyr», faktisk har det som sin jobb. Poster skal «vise frem «det perfekte»» for å inspirere, men det triste er at det ofte leder til det stikk motsatte: som følelser av stress og det å ikke strekke til.

Tenk om alle kunne bidra til å gjøre verden til et bedre sted for de vi har rundt oss. Her vil jeg både på privaten og business-wise si at det merkes med en gang hvem som vil hjelpe andre og ikke. Jeg elsker å dele med andre. Det koster jo ingenting, og det er plass for alle.

La oss kjenne på menneskemøter med folk som lytter oppmerksomt og som virker ville deg det beste. Fantastiske og sjeldne øyeblikk, spør du meg. Det er slike møter som virkelig teller. Fuck fasade!

Vi er alle født med deg samme evnen til kjærlighet for oss selv og andre. La oss hente frem potensialet. Det er ikke en omvei, og det er ikke en tvil: det å lytte og tenke på andre er den fineste vei.

Senk kraven; drit i naboens nye lampe, ikke tro at alle andre har sex hver dag eller lever livet i komplett lykkerus, sleng beina på bordet og vær en regnbue i noens skyete liv. Alle streber, og alle trenger!

Ikke blås ut andres lys for at du skal skinne sterkere. Jo flere lys som brenner, jo lysere blir verden.

Ønsker deg en nydelig uke og stor klem til deg fra meg/ Kajsa

Nb! På bilde i dag ser du min kollega Adem som jeg jobbet sammen med i fem år nå. Han er verdens mest inkluderende og empatiske kollega, og hans væremåte lyser opp mitt sinn på jobb hver eneste dag ❤️. Takk Adem!

kajsas-ukas-raushet-2023-2

Related Posts