Kajsas Skjema test – Butikk

    Navn *

    E-post adresse *

    Vennligst gjenta e-post adressen *

    Telefon *


    Tirsdag 18. januar
    Gyro- «Smaken av Hellas»- med marinert kyllingbryst, tzatziki, tomat, agurk, rød løk, ruccola og sitron som serveres med pitabrød og sitronstekte poteter med rosmarin og hot saus (på siden). Kr 210. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Onsdag 19. januar
    Bao buns med asiatisk krydret andebryst som serveres med jasminris, agurkbånd, koriander, vårløk, skiver av chili (for den som ønsker ekstra spice), mango, supertynn rød kål og hoisin saus samt vegetar vårruller med chilimayo. Kr 210. Allergener: soya, egg, gluten

    Antall


    Torsdag 20. januar
    Norsk lammefilet med smørstekte kantareller- og aromasopp, fløtegratinerte poteter, nydelig sjysaus med rosmarin og hvitløk samt en vintersalatsalat med honningvinaigrette, ovnsbakte rødbeter, chevre, ristede gresskarkjerner, bjørnebær og blåbær. Kr 210. Allergener: melk

    Antall


    Søndag 23. januar
    Fyldig hjortegryte med små løk, sopp og gulrøtter som serveres med potetmos, en frisk salat, tyttebær og brytebrød med pisket Rørossmør. Kr 210. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Tirsdag 25. januar
    Oksefilet fajitas med meksikanske smaker, rød løk og strimlet paprika i alle farger som serveres med tortilla, digg revet ost, jasminris, guacamole, jalapenos, granatepledryss, koriander og limebåter. Kr 210. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Onsdag 26. januar
    Kyllingfilet med indisk kremet saus a la Kajsas, med kokosflak og basmatiris, spicy mango chutney, crunchy raita (den indiske kusinen til tzatziki) og nystekt nanbrød med hvitløk og koriander. Kr 210. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Torsdag 27. januar
    Biff torsdag ❤: Indrefilet av okse med bernaisesaus, bakte mini poteter med estragon og en salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) med småtomater og soltørkede tomater, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader samt friterte løkringer. Kr 210. Allergener: melk, sulfitt, gluten

    Antall


    Søndag 30. januar
    Boeuf Bourguignon på Kajsas vis- med provencekrydder, sellerirot, gulrot, små løk og økologisk bacon som serveres med potetmos, en fresh salat , brytebrød og pisket Rørossmør. Kr 210. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Maten hentes på avtalt dato i Kajsas butikk, Broveien 85, Nesøya, mellom 14.00 - 19.00 (Alle dager)