kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Vær så snill og støtt lokale!

Mandag 13. – søndag 19. desember 2021

Jeg håper du har tid til å lese, og ta til deg det jeg skal skrive ❤️ ❤️ ❤️

Så ble det ny nedstenging. For mange har dette kun noe å si på et personlig plan. Du får ikke dra på julebord, du får ikke reise på ferie, du får ikke dra på konsert. Og det er kjipt – for meg også. Det å ikke vite noe om når og om det blir bedre er vondt og på et vis utmattende over tid; med så mange nye problemstillinger og avgjørelser.

Men det jeg synes er enda verre, er de som virkelig vil lide nå – de lokale butikkene. Man er jo så sårbar. De store gigantene vil alle dure på som vanlig. Men de små bedriftene er drevet av personer med mindre kapital og færre varer. Enkeltpersoner som har bakt inn sin sjel, sin tid, sitt overskudd og sine drømmer i jobben. Det krever jo så ekstremt mye å brette opp armene gang på gang, og for veldig mange små vil det nå hjerteskjærende lede til kroken på døra. Jeg må si: skikkelig jävla drit at pandemien fikk et ekstra bluss. Jeg blir så usikker og opplever at det det er vanskelig å skille og holde styr på følelsene. Ikke sant?

Så her kommer min oppfordring til DEG. Kjøp så mange julegaver du kan LOKALT. Julehandelen er livsviktig for butikker og små produsenter for å overleve. Gå inn i nettbutikken til din favorittbutikk på et lite tettsted et stykke unna, eller handl rett i butikken som er nær deg. Så betaler du kanskje litt mer for det du skal kjøpe, men vi kan bare ikke tillate at gigantene gruser.

Handle gaver lokalt er å gi bort med GOD samvittighet – for du har vært med å bidra. Du har faktisk tenkt på hvordan du bruker pengene, tiden og stemmeretten din for mangfold, kvalitet, variasjon og utbud. Og skal du ikke handle noe? Vel, gå inn på de sosiale mediekanalene til bedriftene du liker, og gi dem litt kjærlighet der.

Du ser så mye i meg som ikke finnes hvis du ikke ser det.
Hjertedryss til alle ❤️  Klem Kajsa

kajsas-ukas-stott-lokalt

Related Posts