kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

TANKER ❤

Mandag 13. – søndag 26. september 2021

TANKER ❤️

I det siste har jeg tenkt mye på essensen i det jeg gjør. Tanker som kommer enten det er en solfylt dag eller en gråværs.

Hva ligger bak målene og strategiene? Hvorfor gjør jeg det jeg gjør?

Tankene er både sammensatte og nyanserte, og jeg ønsker å være helt ærlig hva som er min drive.

Jeg ønsker mer raushet, kjærlighet og ærlighet. Jeg ønsker mindre latskap, løgn og egoisme. Både i business og i hele verden.

Jeg liker å hjelpe andre, til positiv innstilling og bedre fremgang. Det er i mitt hode den mest effektive måten forbedre verden på.

Når det er sagt så misliker jeg sterkt de som velger kynisme i business; da det er det absolutt stikk motsatte av det jeg står for.

Elsker utvikling og det å finne opp mer effektive systemer.

Elsker å møte nye uoverfladiske mennesker. Elsker å lære bort. Elsker det å gjøre det fint for andre: service ❤️.

Hvis du lytter til din indre stemme vil du finne mange av svarene på noen merkelige valg du gjør, og du får satt lyset på hva som faktisk gjør deg lykkelig.

Jeg fortsetter å tenke på essensen, og når positivitet vinner over klaging: da dere er jorden der!

Livet ❤️

kajsas-ukas-tanker1

Related Posts