kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Til mine kollegaer, og et lite dikt

Denne uken vil mine ord gå til dere som er mine fine kollegaer. Uten dere er det ikke noe KAJSAS. Dere er unike og fantastiske ❤.

Reisen i bedriften har hatt en bratt kurve med ekstrem læring, utvikling på en ekstremt humpete vei. Jeg har hatt lyst til å gi opp sååå mange ganger.

Fra at det bare var meg så er vi nå mange ansatte. Ting øket i starten sånn litt etter litt. Etter hvert så smalt det bare til. Noen kollegaer har stått ved min side i en årrekke, mens noen har kommet og gått.

Jeg har lært mange flyktninger norsk, om Norge og det å arbeide og mange ungdommer om det å løse oppgaver og faktisk om det å oppføre seg både innad og utad. Jeg lærer selv noe nytt hver dag (er også et av mine mål), og må hele tiden utfordre meg selv for å holde tritt på alle arenaer til enhver tid. Jeg utfordrer også de rundt meg, og mener det må til for at vi alle hele tiden skal bli en bedre utgave av oss selv.

Unikt for KAJSAS er at vi aldri gir opp (jeg gir meg faen ikke), at vi alltid utvikler oss, alltid finner mer effektive metoder og at vi elsker å lage den beste maten av de råeste råvarene. Vi elsker service, og vi jobber hele tiden som et team for å spille hverandre gode, slik at kundene våre får glede av å kjenne på «svensk toppers» servicegrad. The KAJSAS way.

For å klare dette må vi alltid ha humor, humør og riktig innstilling. Pr nå er vi folk fra 14 land i bedriften min. Vi er jo så klart alle helt forskjellige og det er SÅ fint det.

Det som er viktig er at vi sammen skaper en meningsfylt arbeidshverdag. Når vi møtes som kollegaer- alle i samme uniform- er vi nullstilte og unisone. Uansett fortid, nåtid, kultur, utdannelse, utseende, legning eller hudfarge.

Alle har sin historie og tilværelse. Ingen av oss har det bare lett. Livet. Men vi er alle enige om å være fordomsfrie, ærlige, rause og snille. KAJSAS kultur.

Alle er LIKE viktige. Alle ser hverandre og heier på hverandre, kundene og bedriften videre frem. Takknemlig, ydmyk og glad!

Det er en vakker dag, og det skal være en vakker uke ❤

En vakker dag.
Det er så fint i dag.
Livet føles så lett og tankene er myke.
Brusningene på vannet forteller om ro og fred.
Stille rører det seg i trekronene og i gresset.
Alle leker og ler.
Vi koser oss med hverandre.
Tanken rører seg rolig og det er så tydelig at alt er bra.
Harmoni. Fellesskap.
Gode drømmer og tanker om fremtiden.
En vakker dag.

kajsas-ukas-The-KAJSAS-way2

Related Posts