Kajsas Dessertvin anbefalinger:

Dessertvin:

Til de sjokolade-baserte rettene, drikk en klassisk portvin eller en Recioto della Valpolicella. Det finnes mange gode alternativer, her er en portvin-klassiker og en syrefrisk god Recioto

Niepoort Colheita 2004, #4527101, 499 kr
www.vinmonopolet.no

Accordini Recioto della Valpolicella 2018, #4206702, 298 kr
www.vinmonopolet.no

Til deserter med frukt og bær, eller med is og fløtekrem, anbefaler vi en Moscato di Asti

Vajra Moscato d’Asti 2020, #4666901, 142 kr
www.vinmonopolet.no

Til øvrige deserter og kaker, anbefaler vi en lysere og søtere dessertvin. Her er en Eiswein:

Allram Grüner Veltliner Eiswein 2018, #5740802, 220 kr
www.vinmonopolet.no

 

Bestill vinene fra Vinmonopolets nettbutikk

For å være sikker på at du får tak I de vinene du vil ha og samtidig unngå kø på Vinmonopolet, anbefaler vi at du bestiller vinene du trenger på nettbutikken til VMP via www.vinmonopolet.no – søk på vin-navn eller bruk det oppgitte artikkel-nummeret #…

Noen av vinanbefalingene er unike perler og bestillingsvarer og er dermed kanskje ikke tilgjengelig i hyllene på din faste VMP-butikk akkurat når DU trenger de. Derfor er det tryggest å bastille på nett. Da kan du få levert og holdt av så mange flasker du vil ha til den butikken du velger, uten noe ekstra kostnad enn selve vin-prisen. De fleste VMP butikker får leveranser to ganger pr uke. Det tar dermed ofte en halv uke, men kan ta opptil en hel uke, fra du bestiller til vinene kan hentes – avhengig av når i uka du bestiller.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.