kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

17. mai GIVE AWAY

Mandag 19. april- søndag 25. april

Ja, vi elsker dette landet og alle menneskene som bor her.

I år er det ekstra viktig å holde de grunnleggende verdier som grunnloven vår er tuftet på, hardt (men mykt) inntil hjertet: kjærlighet, likhet, frihet, stolthet og brorskap.

Selv om 17. mai blir annerledes i år igjen så er det kanskje viktigere enn noensinne å samle de nærmeste. La oss tenke mer på det som rommer, som ikke ekskluderer eller skyver noen unna, men som inviterer til felles gode følelser.

Det er stor kjærlighet i maten vi spiser, og KAJSAS ønsker å spre matglede også på nasjonaldagen med følgende nydelige meny: Hurra-for-17-mai-meny

Vi ønsker så inderlig gjerne å få hjelp av dere å spre budskapet, og vil derfor gjerne by på 5 kuverter av KAJSAS «Hurra for 17. mai meny» (verdi: 3 425 kr).

Dette må du gjøre:

💗  Del innlegget med dine venner på Facebook, eller tagg dine venner på Instagram
💗  Del gjerne en hyggelig kommentar med oss

Vinneren vil bli publisert og kontaktet den 10. mai.

Klem fra KAJSAS 💗  🇳🇴

Related Posts