kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Bjuda på 🤩

Gjennom mine tolv år som gründer og elleve år som daglig leder i KAJSAS har jeg hørt mange ordtak om bedrifter, bedriftskultur, strategi og nøkkelen til suksess. Mye bra og mye svada. Livet.

Av sitatene har jeg en favoritt: Culture eats strategy for breakfast. Den sier vel rett og slett at dersom du ikke har en god bedriftskultur så spiller det ingen rolle hvor god strategi du har. Sagt med andre ord: bedriftskultur er nøkkelen til suksess. Jeg kunne ikke vært mer enig!

Uten en god kultur kan man ikke forenes om en strategi, ei heller implementere den på en god måte.

Med en god bedriftskultur dyrker du et arbeidsmiljø som verdsetter team, jobber mot felles mål og backer hverandre.

I KAJSAS skal vår identitet og dyktige tilsatte utgjøre en forskjell. Vi jobber hver eneste dag for utvikling på helheten, men også for hver eneste kollega.

Fine rollemodeller som gjør det lille ekstra hver dag- for at våre kunder skal oppleve god mat og service, og at vi internt skaper et arbeidsmiljø hvor alle trives og gleder seg til å gå på jobb.

Utvikling handler om å stadig forbedre seg. Når jeg deler KAJSAS verdier -ekthet, åpenhet, nøyaktighet, kvalitet, respekt, pålitelighet, kreativitet, ansvar, kjærlighet og lagånd- med deg, er det fordi vi ønsker at du skal kjenne dem igjen.

Gjør du ikke det så må du gi oss beskjed. Gi oss gjerne både ris og ros. Gode rollemodeller må evne å tåle begge deler.

Og når vi har en sånn kultur, ja da kan vi begynne å snakke om strategi 🤩.

Nyt uken, og pass på å sende lys til andre. Sender du- vil skinnet alltid falle tilbake på deg! klem til deg fra Kajsa 🍒💗😘

kajsas-ukas-bjuda-paa-05-2023-2

Related Posts