kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS 17. mai Frokost 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Vår 17. mai fest-frokost er for å nyte hele morningen og formiddagen ❤, og så klart gjerne med et par glass bobler. Vi skryter på oss og lover at pakken vil gi dere en ypperlig start på nasjonaldagen!

Pakken leveres KUN 16. mai, og alle varene er i engangsemballasje, og det er derfor ikke noen retur av fat.

Pakken inneholder:
Kajsas Bagels, Kajsas Knekkebrød, Røket laks i skiver, Eggerøre (stekeklar eggerøreblanding av 8 egg med gressløk), Philadelphia-ost, Cherry tomater, Avocado, Sugarsnaps , Kajsas Skagenrøre, Mini croustades , Kajsas 17. mai Ostepai med asparges , Brillat Savarin, Parmaskinke, Verdens beste Mörsjö Deli chips, Kajsas Vaffelrøre, Lisas nyrørte bær, Kajsas Jordbær dyppet i sjokolade , Kajsas Makroner, Kajsas Ferskpresset Appelsinjuice, Kajsas Ringi. Pakken er frodig nok for å mette 4 voksne, sultne mennesker. Kr 1760.

Bestill i Kajsas nettbutikk: KAJSAS 17. mai Frokost, send e-post til bestilling@kajsas.no eller ring oss på 928 06 001.

Høyt hurra for Norge i all sin prakt 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

kajsas-ukas-17-mai-frokost2023-2

Related Posts