KAJSAS Butikk

Benytt bestillingsskjema under for bestilling av middager.

 

Fyll ut din bestilling

    Navn *

    E-post adresse *

    Vennligst gjenta e-post adressen *

    Telefon *


    Tirsdag 6. april
    Tagiatelle pasta med parmesan, chili og ruccola som serveres med økologisk kyllingfilet fra Holte gård, Capresesalat (tomat og fersk italiensk mozzarella) med basilikum og pinjekjerner samt nybakt hvitløksbrød kr 170. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Onsdag 7, april
    Deilig stekt Smørtunge med vårløk og potetstappe, sitron, kapers og en deilig vårsalat med crispy artisjokkhjerter, trøffeldressing, røde og grønne
blader med frisk og blomstrete yuzu, skiver av blodappelsin samt urter og mandelflak kr 170. Allergener: melk

    Antall


    Torsdag 8. april
    Okse indrefilet «kebab» med frisk fattoush (reddiker, tomater og oliven med koriander, mynte og sesam) som serveres med tahinidressing, grillet aubergin, squash og løk samt pita brød og frivillig hot sauce kr 170. Allergener: melk, gluten sesam

    Antall


    Søndag 11. april
    Nydelig Indisk gryte med kyllingfilet, eple, ingefær, chili og kokos som serveres med basmatiris, yoghurtdressing, fresh salat med mango, agurk, tomat og mynte samt nanbrød kr 170. Allergener: gluten

    Antall


    Tirsdag 13. april
    Laksefilet fra Frøya med vårløk og sukkererter, kremet saus med hvit hvin og dijon, jasminris og en deilig, frisk fennikelsalat med dill og granatepledryss samt crunchy focacciastav med pestorømme kr 170. Allergener: fisk, melk, gluten nøtter, sennep

    Antall


    Onsdag 14. april
    Chicken Francese (en amerikansk oppskrift av gammel tradisjon)- mør og god panert kyllingfilet med glade smaker i sausen av bladpersille og sitron, som serveres med pasta Tagiatelle og en fresh salat med hjerteblader, babyspinat, eple, tomat og parmesan samt friterte løkringer med hot saus kr 170. Allergener: gluten, melk

    Antall


    Torsdag 15. april
    Nydelig andebryst i skiver med bakt potet og sellerirotpuré, glasert småløk, grønne bønner, bakte småtomater, bjørnebær samt demi-glace (redusert kraftsaus) kr 170. Allergener: melk, gluten

    Antall


    Søndag 18. april
    Gulasj-gryte av okse med KAJSAS vri, rød paprika, løk og pastinakk som serveres med potetmos, Rørosrømme, chiliflakes (for den som ønsker) samt nybakt brytebrød med pisket Rørossmør kr 170. Allergener: gluten, melk

    Antall


    Maten hentes på avtalt dato i Kajsas butikk, Broveien 85, Nesøya, mellom 14.00 - 19.00 (Alle dager)