KAJSAS Fredagstapas

Vår absolutte bestselger, med ny meny hver uke!

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er torsdager kl. 16: 00.

 

KAJSAS Fredagtapas 9. april

La oss feire at våren er her!

  • Klassisk Västerbottensostpaj; paien med den myteomspunnede svenske
    osten fra 1872 som har hemmelig oppskrift
  • Löjrom med crème fraiche, dill og fin rød løk til paien (løyrom er en av Sveriges
    fremste delikatesser, og produseres etter tradisjonsrike metoder i Kalix i Nord-Sverige en kort periode på høsten)
  • Glad Capresesalat med ruccola, fersk italiensk Mozzarella, Bliss cherryplommetomater samt tynne striper av fersk basilikum
  • Vellagret Parmaskinke og den digge italienske pølsen fra Varani med
    ristede pinjekjerner
  • Crunchy «Focaccia-stav» med deilig perstorømme dip; som også er supergod
    til Capresesalaten
  • Saftige Kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Fargerik Buddha-bowl med avocado, sprø kål og røket laks, salte mandler,
    edamamebønner, koriander, sprettent granatepledryss og spicy Gomasaus (sesam saus)
  • Sprø Vårruller vegetar med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk
  • Modnet Fransk Brie de Paris; som et lite kakestykke med honning og solfylte jordbær
  • Kremet Gorgonzola dolce ost med pecannøtter og ferske fiken
  • Aioli
  • Hjemmebakt focaccia med skivet oliven og rosmarin
    Kr 260 pr person
    Allergener: fisk, nøtter, sesam, soya, melk, gluten, egg, sennep

Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til
en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige
desserter og kakestykker.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.