KAJSAS Fredags Tapas 

Vår absolutte bestselger!

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager– fredagstapas.
Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden.
Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta
eller nyte i sofakroken selv.

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er fredag (samme dag) kl. 9: 30. Ring oss på 928 06 001. 

KAJSAS Fredags Tapas meny fredag 17. januar

  • Nydelige tempura-scampi med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, sitrus og vårløk
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Sashimi av kvalitetslaks fra Fröya med vårløk, skiver av lime, sesamfrø samt syltet-sushi-ingefær som serveres med Kajsas ponzusaus
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver med vellagret Parmesan Reggiano, granateple-dryss, grillet rød paprika og frodige spirer
  • Høstsalat med ovnsbakte søtpoteter og rødbeter i honningvinaigrette, kremet fetaost samt bjørnebærbliss og vakker polka-bete-pynt
  • Fløtegratinerte poteter med et ekstra topp-strøssel av den helt underbara nationalosten från Sverige som er Kajsas favoritt: Västerbotten
  • Fransk Chèvre på nøttebrød som er grillet i ovnen med honning, valnøtt og timian og som serveres med ferske fiken
  • Den älskade osten Grottelagret Gryuere som er fast og fyldig og med følelser av krystall
  • Søt fiken-marmelade til ostene
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    Kr 280 pr person

    Allergener: melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk, skalldyr, egg, nøtter.

    Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige desserter og kakestykke

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.