KAJSAS Fredags Tapas 

Vår absolutte bestselger!

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager– fredagstapas.
Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden.
Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta
eller nyte i sofakroken selv.

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er torsdager kl. 16: 00.

 

KAJSAS Fredags Tapas 2. desember

  • Ceviche av laks og håndpillede reker med asiatiske smaker,
    sitrus og fersk pasjonsfrukt som serveres med mâchesalat,
    terninger av mango samt edamamebønner og rød chili i skiver
  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær,
    lime og vårløk
  • Lettgrillet norsk indrefilet av okse på hjerteblader med granat-
    epledryss og frodige spirer
  • Saltbakte norske poteter med kjærlighet og estragon
  • «Béarnaise-fluff» til indrefilet og poteter
  • Fargeglad Caprese med fersk italiensk mozzarella og Bliss
    cherryplommetomater, knasende søtlig rød løk, basilikum
    og ristede pinjekjerner
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Sprø bringebærstekt spansk chorizo Vega Jardin med
    grønne gigant- oliven fra Sicilia
  • Fransk modnet Brie med honning, jordbær og bringebær
  • Juleosten av alle juleoster: Blå Stilton; med ferske fiken
    og glaserte valnøtter
  • Multemarmelade
  • Pepperkakehjerte som prikken over i-en til Stilton’en
  • Nydelig focaccia med havsalt og rosmarin 
  • Aioli
    Kr 280 pr person
    Allergener: melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk, egg, nøtter

    Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til
    en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige
    desserter og kakestykker.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.