KAJSAS Fredags Tapas 

Vår absolutte bestselger!

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager– fredagstapas.
Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden.
Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta
eller nyte i sofakroken selv.

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er torsdager kl. 16: 00.

 

KAJSAS Fredags Tapas 12. august 

  • Babyleafsalat med grønn og søt papaya, syrlig dressing, urter,
    rød chili, reddiker, Tom Yum marinerte scampi (Tom Yum er
    lillesøsteren til Tom Kha) samt et crunchy peanøttdryss på toppen
  • Deilig og frisk «ceviche-salat» med sprellende fersk laks av sashimi-
    kvalitet, spisemoden mango, agurk, rød løk og koriander
  • Mexikanske Tortillachips til ceviche-salaten
  • Squash-zuccini-courgette (kjært barn har mange navn)- chips med
    smakfulle krydderier, olivenolje og smeltet parmesan
  • Fantastisk lime-rømme som passer ypperlig både til ceviche og
    squash-chips
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær,
    sitrus og vårløk
  • Monte Enebro er en unik, håndlaget ost av pasteurisert geitemelk
    som produseres i byen Avila utenfor Madrid
  • Kremet Gorgonzola Dolce ost fra Italia med ferske fiken og bringebær
  • Italienske mandel-«Sartorelli»- kjeks og karamellisert løkchutney
    til ostene
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    Kr 280 pr person

Allergener: melk, gluten, sennep, sulfitt, egg, fisk, nøtter

Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til
en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige
desserter og kakestykker.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.