KAJSAS Fredags Tapas 

Vår absolutte bestselger!

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager– fredagstapas.
Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden.
Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta
eller nyte i sofakroken selv.

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er fredag (samme dag) kl. 9: 30. Ring oss på 928 06 001. 

KAJSAS Fredags Tapas 28. mars
 
  • Lettgrillet norsk indrefilet av okse med sauce béarnaise, parmesan-dryss og frodige spirer
  • Saltbakte norske poteter med kjærlighet og estragon
  • Smakfulle kjøttboller i digg tomatsalsa
  • Salat med håndlaget burratina (luksusutgaven av mozzarella) og ruccolasalat, saftige soltørkede tomater og skivede plommetomater, ristede pinjekjerner, balsamicocremé samt sexy basilikum
  • Tataki style tunfisk med fyldig og spicy glaze, sesamfrø og rød shiso
  • Solmoden mango med chili og pasjonsfrukt
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Supergode, stekte Gyoza (den japanske varianten av dumplings) med kylling og grønnsaker som kommer med en dip med ingefær og sitrongress
  • Fransk Brillat Savarin ost og Italiensk Gorgonzola Dolce med ferske fiken og bringebær og pecannøtter
  • Sprø Mörsjö-deli kjeks samt økologisk akasiehonning til ostene
  • Fruktige grønne og store oliven med chili fra solfylte Sicilia
  • Nydelig focaccia med havsalt og rosmarin 
  • Pisket Rørossmør
    Kr 280 pr person

    Allergener: melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk, skalldyr, egg, nøtter.

    Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige desserter og kakestykke

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.