KAJSAS Fredagstapas

Vår absolutte bestselger, med ny meny hver uke!

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

 

KAJSAS Fredagtapas-meny 2. oktober:

  • Tempurascampi med søtsur dipsaus som er smaksatt med
    ingefær, lime og vårløk 
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte
    og jordbær
  • Sashimi av kvalitetslaks fra Fröya med vårløk, skiver av lime
    samt pistasjnøtter som serveres med Kajsas ponzusaus
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver med vellagret Parmesan
    Reggiano, granatepledryss og frodige spirer
  • Saltbakte norske mini- mini poteter med kjærlighet og estragon 
  • Fargeglad Caprese med pasta og grønn pesto, fersk italiensk mozzarella
    og Bliss cherryplommetomater, edamamebønnner, ristede pinjekjerner
    og basilikum
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt 
  • Fransk modnet Brie med honning og pasjonsfrukt
  • St. Agur ost på nøttebrød med bringebær og ferske fiken
  • Mørsjø deli kjeks til ostene
  • Aioli
  • Grønne og fruktige store oliven fra Sicilia
  • Hjemmebakt focaccia med skivet oliven og rosmarin
    Allergener: fisk,  nøtter, melk, gluten, soya, egg, sennep
    Kr 250 pr person

 

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.