KAJSAS Fredagstapas

Vår absolutte bestselger, med ny meny hver uke!

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er torsdager kl. 16: 00.

 

KAJSAS Fredagtapas 18. juni

  • Salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella)
    med plommetomater fra Hanasand og soltørkede, ruccolasalat samt
    balsamicocrème
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver med ristede pinjekjerner
    og basilikum i striper
  • Saltbakte norske nypoteter med kjærlighet og estragon
  • Skagerøre av håndpillede reker på hjerteblad med dill og sitron
    som serveres med krustader (=»små kurver» som Skagenrøren
    nytes opp i!)
  • Nydelige assorterte italienske pølser
  • Grottelagret Gruyere- en utrolig smakfull og aromatisk fastost
    fra Sveits
  • Modnet Brie og en aprikos fylt av sommer
  • Fruktige grønne og store oliven fra solfylte Sicilia
  • Lettstekt tunfisk med rød shiso, granatepledryss og en deilig
    trøffel ponzu saus
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med chili, koriander,
    mynte og jordbær
  • Gambas al Ajillo; grillede scampi med hvitløk, paprika, chili
    og bladpersille
  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med
    ingefær, lime og vårløk
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    kr 260 pr. person

Allergener: fisk, skalldyr, nøtter, soya, sulfitt, melk, gluten, egg, sennep

Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til
en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige
desserter og kakestykker.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.