kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Deilig mat, God stemning
og Tusen takk 💕

Jeg- Kajsa- ønsker å videreformidle følgende setning fra en kundes mail, som virkelig tok “det hele på kornet” og traff meg rett i hjertet:

«…og så herlig mat gir ikke minst en svært god stemning etterpå, det er viktig…»

Slike ord er virkelig tusenfalt motivasjon å jobbe videre med Kajsas og min pasjon for matlaging, nye retter og menyer og det å alltid jobbe for at dere skal være fornøyde med vår mat og råvarer, våre fat, vår pynting og vår service.

Som vanlig er tankekartet er «større en tavlen» og vi gleder oss veldig til å gripe fatt i alle nye idéer.

Vi er også veldig stolte for å atter igjen ha blitt nominert som «gasellebedrift» og takker aller ydmykest for det.

Tusen takk til alle som bestiller mat fra oss, og kommer med så mange nydelige, varme og motiverende tilbakemeldinger! Vi digger dere.

På tampen så ønsker jeg alle en skjerpet og spretten uke. Prøv å erstatt ordet «jeg skal prøve» med «ja, det får jeg til» og kjenn på forskjellen- klem klem 😚💕🥂

kajsas-ukas-Deilig-mat-og-god-stemning2

Related Posts