kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Gaven av takknemlighet ❤️

Dette innlegget starter med noe, og ender med noe annet. Typisk meg; men sånn er det med mye på hjertet og mange tanker.

Jeg elsker å blande nyt og gammelt for en personlig stemning. Vi bærer alle med oss en historie, og jeg preger steder rundt meg med en rød tråd fra barndommen til dagens trender. Elsker de noen mener er de rareste kombinasjoner, mens de for meg er de det fineste.

Er vel sånn livet er? Og så utrolig fint vi er forskjellige. Tenk om alle hadde vært like skrullete som meg ha ha.

Elsker å bruke fantasien, og elsker å «lage alt nytt»/ refreshe og gjøre meg selv glad ved å flytte rundt litt på eksisterende ting og få inn noen friske blomster, noen grener fra ute eller legge noen frukter til pynt. Bare det som skal til!

Som på bilde; en olivenboks fra jobb med helt herlige nelliker. Lyser opp! Elsker!

Så er jeg veldig glad i lag på lag; som kakefat på kakefat med noe fint i rampelyset på toppen. Og elsker oddetall, og aller helst trefoldighet. Setter som regel alltid tre pynteting i forskjellige høyder sammen. Elsker når alle fremhever hverandre!

For å ikke snakke om hvor mye jeg elsker å ha det ryddig rundt meg. Uten det blir alt bare kaos. Og jeg er så heldig at han jeg leder kjøkkenet med er like ryddig.

Rent og pent gir energi og byr på kapasitet. Alt blir lett, koselig og effektivt. Det åpner opp for kreativitet og god stemning.

Alle på jobb leverte i helgen (igjen!) og flere gikk av vakt med det de som gave til meg kalte: OCD- cleans. Mega- takknemlig! Elsker!

Klar for en ny uke og starter den på topp! Det får være så mye oppvask det bare vil i dag; men det biter ikke på meg. Fikser det lett! Har jo ukas-beste-mindset-på-plass.

Takk til mitt team, takk til familien, takk til kunder, takk til deg som følger. Ydmyk. Takknemlig!

Store klemmer til deg fra meg ❤️

kajsas-ukas-hjertets-hukommelse2023-2

Related Posts