kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Støtt TV-aksjonen med Kajsas Butikk!

Kajsas Butikk er stolt av å støtte årets TV-aksjon som går til Redd Barna. Redd Barna er en organisasjon som arbeider for å bedre vilkårene for barn i Norge og resten av verden. De jobber aktivt for å sikre barns rettigheter til utdanning, beskyttelse, helsehjelp og nødhjelp i kriser.
 
Fredag den 20. oktober har vi et hyggelig tilbud til deg. Vår populære fredagstapas, som vanligvis koster 280 kr, selger vi for kun 230 kr denne dagen. Dette betyr at for hver fredagstapas du bestiller, donerer Kajsas hele 50 kr til TV-aksjonen.
 
Vi er glade for å kunne tilby deg en mulighet til å nyte deilige smaker samtidig som du støtter en svært viktig sak. Sammen kan vi bidra til å gi barn en bedre start i livet, både her hjemme og i andre deler av verden. ❤
 
Meny og bestilling finner du her: Kajsas fredags tapas
 
Tusen takk for din støtte! Klem fra alle i KAJSAS

kajsas-ukas-fredagstapas-for-tv-aksjonen2023-2

Related Posts