kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

GOD JUL ❤

Julen er spesiell. Julen er minner, lukter og følelser. Julen er akkurat som en tryllestav over verden, som gjør alle mykere og alt vakrere. Julen er følelser; på godt og på vondt. Fyll årets siste dager med fine øyeblikk du kan lagre som gode minner. Fokuser på de tingene du er takknemlig for og omfavn de rundt deg med ekstra kjærlighet. Fordi det er jo akkurat det julen skal handle om: det å se andre, gi og ta vare på hverandre.
 
Jeg ønsker ❤ GOD JUL ❤ til verdens fineste kollegaer, kunder, leverandører, samarbeidspartnere og følgere. La julefreden komme til dere og til alle mennesker på vår lille klode.
 
La oss ringe julen inn i stjerneskinn, med håp om fred på jorden og for alle alt det aller beste ❤. Klem Kajsa

kajsas-ukas-god-jul2022-2

Related Posts