kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Godt nytt år

Da er snart 2022 tilbakelagt. Jeg har flere ganger bemerket at de siste årene ikke vært noe særlig, men når vi snur på det, så kanskje. Vi har hverandre, vi er i live og hver eneste liten eller stor utfordring har tvunget frem utvikling. Utvikling hva det gjelder å «stay positive», jobbe sammen, stå på og aldri gi opp. For det er det livet dreier seg om. Hvordan gjøre det beste ut av enhver situasjon, og kanskje mest de du gjerne skulle ha vært foruten. Motgang bygger karakter. Det styrker oss og det tester oss. Vi trenger det.

Året har spredt seg i alle mulige forskjellige retninger, og mine følelser er stadig i sving. Det har variert fra «yes, nå får vi det til!», til «fader, nå går det til h….». Men med tonnevis av takknemmelighet til gode kollegaer og herlige kunder og den evige streben om å bygge videre på min drøm er KAJSAS fortsatt her. Noen dager strutter hun ikke like kraftig. Noen dager er hun litt «vilsen», men hun er definitivt der funderende på neste skritt i hvilken retning.

Uansett, helt til krampa tar meg: service er en hjertesak. Mat og blomster er hjertesaker. Opplæring, pågangsmot og arbeidsglede er hjertesaker. Service er den viktigste hjertesak; og selve navet. Alle disse hjertetingene vil jeg bevare i KAJSAS og det krever, men jeg mener vi klarer det som genuint betyr noe. Ikke sant?

Når jeg ser fremover ut mot 2023 så mener jeg bestemt vi er rustet for nye utfordringer, med kreativitet skapt av glade ansatte i alle aldre fra mange land, som har en felles lidenskap for deilige smaker, fargerike retter og de beste råvarene.

Takknemligheten for alle kollegaer og kunder er uendelig. Uten dere er KAJSAS ingenting, og det er ikke jeg heller.

Men disse ordene så ønsker jeg av hele mitt hjerte alle alt det beste for det nye året ❤️. Klem Kajsa

kajsas-ukas-godt-nytt-2023-2

Related Posts