kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Godt Nytt År!

Mandag 27. desember 2021 – søndag 2. januar 2022

Et år er snart tilbakelagt ❤️  
Et år hvor vi igjen har møtt på store utfordringer. Vi har følt på gleden av å ha hverandre, sett hvor viktig familie og nære venner og kollegaer er, når livet føles tungt. Vi har funnet gleder i de små ting i hverdagen, og viktigst av alt: vi har kjempet sammen.
 
Året har spredt seg i alle mulige forskjellige retninger. Det startet midt i en pågående pandemi, med restriksjoner, frykt og bekymringer for fremtiden. All uro og usikkerhet rundt bedriftens være eller ikke være setter så mye i sving. Men med takknemmelighet som konstant bakteppe, fantastiske ansatte, nydelige kunder og den evige streben om å bygge videre på drømmen er KAJSAS fortsatt i live.  
 
Vi er så ekstremt takknemlige for  at vi har klart å holde åpent hver eneste dag. Ikke minst føler vi en stor takknemlighet for at vi har så utrolig fine kunder som handler, heier og støtter oss ❤️. Tusen, tusen takk! ❤️.
 
Jeg har flere ganger bemerket at 2021 kanskje ikke var vårt år, men når vi snur på det, så var det kanskje det. Vi er friske, vi har hverandre, vi er i live og hver eneste liten eller stor utfordring har tvunget frem utvikling. Utvikling hva det gjelder å «stay positive», jobbe sammen, stå på og aldri gi opp.
 
For det er det livet dreier seg om. Hvordan gjøre det beste ut av enhver situasjon, og kanskje mest de du gjerne skulle ha vært foruten. Motgang bygger karakter, det styrker oss, det tester oss, vi trenger det.
 
Service er og vil forbli en hjertesak. Mat og blomster er og vil forbli en hjertesak. Opplæring, pågangsmot og arbeidsglede er og vil forblir en hjertesak. Kunder er den viktigste hjertesak; og selve navet. Alle disse hjertetingene krever, og jeg har bare bestemt meg for å kjempe videre. Jeg mener vi klarer det som genuint betyr noe for oss. Ikke sant?
 
Vi ser fremover mot 2022, et år med mange usikkerheter – men vi er bedre rustet til å ta utfordringene som kommer underveis.
 
Jeg ønsker av hele mitt hjerte alle alt det beste for det nye året ❤️.  Klem Kajsa

kajsas-ukas-godt-nyttaar-2021

Related Posts