kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Slipp fargene inn og løs ❤️

Mandag 3. – søndag 9. januar 2022

Konseptet KAJSAS er en merkevare basert på gode tradisjoner og følelser. Jeg står fast ved at kvalitet, estetikk, omsorg og kjærlighet skal stå sterkt. Følelsene skal tas med videre i maten, atmosfæren og servicen. Jeg er så stolt av konseptet som er skapt sammen med fine kollegaer. Vi har feilet mye, evaluert, lært og utviklets.

Våre verdier og mål er de som skal utvikle KAJSAS videre i den retning jeg ønsker, så lenge jeg lever og er der. Målet er at vi får en sunn økonomi og har en arbeidsplass hvor ansatte trives, opplever mening og har det gøy. Personlig og profesjonell vekst er viktig i alle ledd fordi det handler om eierskap. Eierskap som i å stå sammen om å skape business, som gjør at vi fortsatt har en jobb å gå til. Viljen til utvikling er key. Alt annet gir null mening for meg.

KAJSAS skal IKKE bare være en catering og butikk der du går inn og ut uten å ha fått noe annet en gjenstand med deg. Ved å besøke eller få besøk av Kajsas skal du sitte igjen med noe mer. En opplevelse.

Her er noen fine ord fra nydelige kunder som jeg har lyst å dele med dere:

«Mat er mye mer en kun mat. Det er kunst, familie, følelser, poesi, kjærlighet og det du gjør er en hyllest til maten du serverer og danderer så fint. Del min kommentar med dine følgere for jeg er også en følger som synes din mat er en fryd for øyet»

«Din poesi, ordene og tankene gjør min dag bedre. Det er ikke bare den fantastiske maten, men hele konseptet Kajsa. Varmen og de gode ordene er en stor del av det som gjør det så magisk. Bare fortsett å være ekte og gjøre deg Kajsa. Dere er unike!»

«Alt henger sammen Kajsa- god mat, gode ord, fine dikt og nydelige farger- jeg synes det liver opp siden og komplementerer hele konseptet dere har laget. Så jeg heier på den gode blandingen du har videre også»

«Vet du, jeg tenker at det er så bra at du legger ut mer enn «bare» mat. Det gir et så fint inntrykk av hvem du er og hva du står for, som igjen gjenspeiler den fantastiske butikken og cateringen du driver, og hvordan du er med menneskene rundt deg»

Bildene i dag viser fargerike retter som vi elsker skal lyse opp mange herlige selskaper i tiden fremover 💗.

VI HOLDER ÅPENT!

Klem Kajsa

kajsas-ukas-slipp-fargene-los

Related Posts