kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

FASADE-FJAS

Jeg kunne skrevet en bok bare om det, og lager gjerne en «bevegelse» om inkludering og raushet både hos yngre og eldre.

Selv har jeg et flertall ganger også i voksen alder, kjent på «mobbing/ ekskludering». Og når vi voksne snakker dritt om andre voksne, hvordan tror du barna våre blir da?

Vi må slutte og tro ting om andre og dømme. Ingenting av utsiden på et menneske forteller jo om innsiden. Vi må være snille mot hverandre, og bry oss på ekte.

Jeg har ikke en perfekt kropp, perfekt hus, perfekte barn eller perfekt mann. Jeg har ingen hytte eller båt, og vil bare vise meg nakent ærlig og sårbar.

Tenk om alle kunne bidra til å gjøre verden til et bedre sted for de vi har rundt oss. Her vil jeg både på privaten og business-wise si at det merkes med en gang hvem som vil hjelpe andre og ikke.

Jeg elsker å dele med andre. Det koster jo ingenting, og det er plass for alle.

La oss kjenne på menneskemøter med folk som lytter oppmerksomt og som virker ville deg det beste. Fantastiske og sjeldne øyeblikk, spør du meg. Det er slike møter som virkelig teller.

Vi er alle født med deg samme evnen til kjærlighet for oss selv og andre. La oss hente frem potensialet. Det er ikke en omvei, og det er ikke en tvil: det å lytte og tenke på andre er den fineste vei.

Senk kraven; drit i naboens nye lampe, ikke tro at alle andre har sex hver dag eller lever livet i komplett lykkerus. Sleng beina på bordet og vær en regnbue i noens skyete liv. Alle streber, og alle trenger!

Ikke blås ut andres lys for at du skal skinne sterkere. Jo flere lys som brenner, jo lysere blir verden.

Med denne teksten ønsker jeg deg en nydelig uke. Stor klem til deg ❤️ fra meg/ Kajsa

kajsas-ukas-inkludering-og-raushet2

Related Posts