kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Butikk på nett 🌿🌸

Vi tilbyr en veldig lett og forutsigbar måte for deg å bestille dine Kajsas favoritter på.

Du kan bestille både på mobil og nett. Bestill innen kl. 19: 00 og velg selv når du vil hente bestillingen din i butikken vår på Nesøya.

Scann QR- koden og last ned vår «nettbutikk app» på mobilen, og ved noen enkle klikk kan du bestille akkurat det som ønskes for henting allerede dagen etter.

Du kan også bruke vår «take-away app» for bestilling av både pizza og påsmurte nå i dag, til ferdig om litt om du vil. Scann QR- koden i bilde under eller klikk her…

Og om lurer du på noe så er det bare å ringe ❤️ 92806001. Vi elsker å gi deg god service, og tusen hjertelig velkommen med bestillinger.

En annen viktig ting: nå som vi kjenner at høsten er litt på vei, må vi også finne frem den indre solstrålen. Både for oss selv og de rundt. Kle deg i fine farger, kle deg med et stort smil, kle deg i latter og gjør uken fin 🌿🌸🌿

Klem, klem og butikken er åpen og høstpyntet og vi er glade

kajsas-ukas-butikk-paa-nett-09-2023-3

Related Posts