kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS åpningstider sommeren 2023 🍓☀️🦋

KAJSAS takker for en helt fantastisk halvår og ønsker med dette alle kunder, følgere, leverandører og samarbeidspartnere en nydelig sommer.

Fra mandag 10. juli så holder vi stengt et par uker, for å så åpne igjen torsdag 27. juli. Fra og med denne datoen kjører vi på som vanlig med deilig mat alle ukens syv dager.

Vi gjør oppmerksom på at september måned er en ekstra hektisk måned for oss så dersom du ønsker å bestille i denne perioden så anbefaler vi faktisk at du gjør dette nå.

Ellers blir det ingen pause fra sosiale medier, så det er bare å henge på for daglige innlegg og stories på Instagram og Facebook. Følg med på KAJSAS for hverdager eller feriedager fylte med litt mer sjel, og all den matglede og annen glede vi og Kajsa kan by på.

Og så klart så opprettholder vi våre krav til service i hele sommer. Vi er tilgjengelige både tidlig og sent, og det er bare å ta kontakt når det måtte passe. Alt for å gi dere våre beste råd og anbefalinger.

Telefon: 928 06 001. E-post: bestilling@kajsas.no

Kos dere alle sammen! Hjertelig sommerhilsen fra KAJSAS ☀️🍓🌼

kajsas-ukas-sommerferie2023

Related Posts