kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Tanker om sommerdager

Kanskje du allerede fått ferie. Kanskje ikke. Uansett: her er noen mandags-tanker fra meg til deg.

Et stykke drivtømmer på veggen, en sten som bokstøtte, markjordbær på strå og en egen-plukket vill eng-blomster-bukett.

Barndomsminner om å våkne og «gjøre ingenting». Dagene sneglet seg frem da, og det er nå en ting vi i voksen alder kan drømme om. Helt sykt så mye fortere tiden går når man blir eldre.

Når jeg nylig var i Stockholm spurte Emma meg om hva jeg drømte om i ferien. Jeg svarte «ikke stort». Og med det mener jeg: ikke stort mer enn det å gjøre ingenting.

Våkne uten å måtte «soldat-reise» seg kl. 04: 45. Våkne, men ligge igjen og bare være. Kanskje Andreas kommer med en kopp té?

Ingen planer. Dra på grønnsaksmarkedet i Valbonne. Handle inn, være nesten naken, bare føtter, kokkelere, bake, masse vin, skrive, plukke blomster, smil, kos og ingenting annet. Sommer og ferie i solskinn og regn. Livet ❤️

Langsomme dager blir aldri langsomme igjen. Selv når vi gjør inget så flyr tiden av gårde. Alderstegn, men også erfaringer om gjør at en lettere slapper av og gir blanke.

Uansett ditt program og dine tanker, så la oss være enige om å avlyse «den strenge agendaen».

Nå er inspirasjonen rett utenfor døren. Duftene, vinden, fargene, lyset og sesongens deilige primører.

Sug inn inntrykk og stek en pannkaka med egen-lagad sylt.

Fri eller ikke fri i på denne fine dagen eller uka: fyll alle sanser.

Saml øyeblikk! Skratta! Njut! Sommer-sommer-klem ❤️

kajsas-ukas-Tanker-om-sommerdager2023-2

Related Posts