kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS er 10 år i år 💗

Jag är så stolt och tacksam för KAJSAS.
Jag är så otroligt glad och varm i hjärtat för alla fina kunder og mina helt otroliga kolleger.
Herregud så fina och duktiga människor och för en team-känsla.
En helt fantastisk «klyp-meg-i-armen-feeling».

Så skiver jag på svenska i dag; till speciell ära för mina svenska kunder och kolleger samt min familj i Sverige 😗.
Jag hade en dröm om att skapa en catering som inte är som alla andra; men med en mer personlig og unik touch. Och som jag har fått kämpa för den drömmen.

Men det har varit en spännande och utvecklande resa och jag är oerhört ödmjuk inför uppgiften att drifta och bygga upp en verksamhet. Det har utmanat mig på så många sätt jag aldrig ens hade kunnat föreställa mig. Det har varit mycket skratt och även många tårar längs vägen.

Tack till alla underbara kunder och tack till mitt underbara team som alltid gör ett sånt fint arbete.

Kärlek till er ALLA 💗 från Kajsa  PS! Kommer tillbaka på inbjudan til födelsedags-kalaset. 🥂💕🎂

kajsas-ukas-KAJSAS-10-aar-ukas

Related Posts