kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

GLEDE 💗💓💖

KAJSAS ønsker å spre matglede så langt det kan strekke seg! Dette gjør vi blant annet gjennom vår story på Instagram @kajsas.no og Facebook.

Her legger jeg ut om KAJSAS; våre retter, menyer, mine kollegaer, samhold, middager, nyheter og mye, mye mer.

I tillegg vil dere finne litt inspirerende ord som «faller inn over meg». En kjær kollega sa en nylig til meg: «Det kan komme pandemier, det kan skje katastrofer, du kan feile, men mister du sjelen i KAJSAS så er det bare å legge opp». Dette er jeg så 100% enig i, og nettopp det er et stort driv for meg.

Jeg jobber hele tiden for å bevare sjelen, touchen og varmen: blant annet gjennom nøyaktighet, kvalitet, stadig utvikling og stories.

Følg med på KAJSAS for en hverdag fylt med litt mer sjel, og all den matglede og annen glede vi og jeg kan by på 💗💓💖. Klem Kajsa

kajsas-ukas-kajsas-matglede-instagram2

Related Posts