kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Fredagstapas som støtter TV- aksjonen

Mandag 18. – søndag 24. oktober 2021

Jeg og mine døtre og kollegaer i KAJSAS er veldig glade for å støtte TV-aksjonen og vil gjerne ha med dere alle sammen også.

Vi ønsker å by dere på bobler på smaksprøver til en ellers koselig handel mellom kl. 11:00- 19:00. Ikke minst så støtter vi årets største dugnad TV-aksjonen, og lager mat med mening. På fredag så betaler du kun kr 230 for «KAJSAS Fredagstapas» (ord. pris er kr 280); hvor vi sender 50 kr pr tapas videre. Jeg oppfordrer alle til å bestille, for å vise at vi også denne gangen (uten fysiske bøssebærere) kan løfte engasjementet og gjøre verden til et litt bedre sted å være!

BESTILL HER: kajsas-fredags-tapas

«KAJSAS er bygd på følelser. KAJSAS bryr seg. Vi ønsker å bidra til noe som er større enn oss selv, og vi gjør dette hver dag året rundt gjennom gode kundeopplevelser for både små og store. Vi er opptatt av engasjement og vi er en aktiv bidragsyter for lokale og nasjonale organisasjoner og foreninger. Det å støtte en så dyktig organisasjon med så stor mening som TV-aksjonen er en selvfølge for oss. Dette gjør vi med hjertet og vi gjør det for å kunne berøre jordens liv på en måte som beriker oss alle. La oss berøre og bidra sammen. Jo flere som bestiller, jo mer får vi gitt»

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE PÅ FREDAG ❤️
KAJSAS Butikk, Broveien 85, 1397 Nesøya

kajsas-ukas-tv-aksjonen-tapas

Related Posts