kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Kajsas-gleden 💕

Mitt innerste ønske er alltid å lage noe som betyr noe for andre. Det er selvsagt rettene og gavene i seg selv, men også opplevelsen rundt.

Jeg krever, og elsker at det er god kommunikasjon med bedriften min.

Jeg elsker at det ser pent ut, og til slutt ikke minst verdien av gleden når noen får noe hvor de faktisk kan se at alt er laget med kjærlighet av mennesker som bryr seg. DET er viktig det 💕

Dette kan du godt kalle mitt mantra, og jeg kan med hele hånden på hjertet si at dette er motivasjonen min bak det hele og det jeg etterstreber i alt mitt arbeid 💕

En kjær kollega sa en nylig til meg: «Det kan komme pandemier, det kan skje katastrofer, du kan feile, men mister du sjelen i Kajsas så er det bare å legge opp».

Dette er jeg så 100% enig i, og nettopp det er et så stort driv.

Jeg jobber hele tiden for å bevare touchen og varmen: blant annet gjennom nøyaktighet, kvalitet, stadig utvikling og stories.

Følg med på KAJSAS for en hverdag fylt med litt mer sjel, og all den matglede og annen glede vi og jeg kan by på 💕

Ønsker deg en fantastisk uke 💕 klem Kajsa

kajsas-ukas-Kajsas-gleden-UKAS-2024-06-2

Related Posts