kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS åpningstider sommeren 2024 🍒🥂🏝️💕🦋🙌🪴🤩⛱️❤️

KAJSAS takker for en helt fantastisk halvår og ønsker med dette alle kunder, følgere, leverandører og samarbeidspartnere en nydelig sommer.

Vi holder stengt i juli, og så åpner vi cateringen igjen tirsdag 30. juli og kjører på som vanlig med deilig mat alle ukens syv dager. Butikken vår på Nesøya åpner igjen fredag 2. august.

Vi gjør oppmerksom på at september måned er en ekstra hektisk måned for oss så dersom du ønsker å bestille i den perioden så anbefaler vi at du gjør dette nå (vi er fullboooket lørdag 7. september).

Ellers blir det ingen pause fra sosiale medier, så det er bare å henge på for daglige innlegg og stories på Instagram og Facebook.

Følg med på KAJSAS for hverdager og feriedager fylte med litt mer sjel, og all den matglede og annen glede vi og Kajsa kan by på.

Og så klart så opprettholder vi våre strenge krav til service i hele sommer.

Vi er tilgjengelige både tidlig og sent, og det er bare å ta kontakt når det måtte passe.

Alt for å gi dere våre beste råd og anbefalinger.

☎️ 928 06 001
📨 bestilling@kajsas.no

Hjertelig sommerhilsen fra KAJSAS

kajsas-ukas-stengt-juli2024-2

Related Posts