kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS holder åpent i hele påsken

Vi lager mat og yter service ALLE dager fra vår catering og «Butikk på nett», og er å treffe på tlf.: 92806001 eller www.kajsas.no.
Butikken vår på Nesøya hilser også hjertelig velkommen.

KAJSAS Butikk, Broveien 85, Nesøya:
Mandag 11. april: 11- 19
Tirsdag 12. april: 11- 19
Onsdag 13. april: 11- 19
Skjærtorsdag: 11- 17
Langfredag: 11- 17
Lørdag, Påskeaften: 11- 17
Søndag, 1. påskedag: 11- 17
Mandag, 2. påskedag: 11- 17

Akkurat samme gullrekka som alle andre uker: Pizza, Dagens Middag, Fredagstapas, Lørdags Crispy Duck, Delikatesser, Tulipaner, Bakevarer, Gaver, Kaffe, Is og koselig atmosfære.
KAJSAS Butikk på nett holder også åpent alle dager. Bestill før kl. 19:00 om kvelden og få varene levert dagen etter. Du kan også velge klikk og hent i butikken, slik at alt står ferdig pakket når du kommer.
«Man kan ikke tenke godt, elske godt eller sove godt, hvis man ikke har spist godt».

Vi ønsker alle kjære kunder, leverandører, følgere og støttespillere en superkoselig påskehøytid ❤. Klem fra alle i Team KAJSAS

kajsas-ukas-aapent-hele-paasken2

Related Posts