kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Varmt velkommen og litt om meg: Kajsa ❤

Jeg er så glad. I dag vil jeg ønske ekstra velkommen til alle nye som følger KAJSAS på reisen. Nærmere 200 de siste dagene. Så gøy. I KAJSAS byr vi på inspirasjon, matglede, kreativitet og nyheter syv dager i uken både på vår Instagram og Facebook-side.

Om du ikke følger så blir jeg kjempeglad om du starter nå:
Instagram: @kajsas_no og Facebook: facebook.com/kajsas.no

KAJSAS ble startet opp av meg selv Kajsa for 10 år siden, med matlaging hjemme på kjøkkenbenken. Jeg er stolt av å si at vi i dag er et selskap med mange dyktige ansatte, som har æren av å lage mat til alle våre «gamle og nye» fantastiske kunder syv dager i uken.

Om meg: jeg elsker både blomster og mat. Jeg har ikke utdannelse innenfor det, men bare ELSKER det. Jeg elsker å ta ut svingene og tenke utenfor boksen. Elsker å blande nytt og gammelt, og elsker generelt det å ikke følge alle trender som er (det er ikke et standpunkt altså). Jeg har elsket og elsket min og bedriftens fargeglade og frodige stil helt siden jeg startet blomstringen. Altså helt siden jeg turte og følge hjertet og tenke fritt uten å la meg forstyrre av hva alle andre synes og mener.

Jeg er ekstremt glad i «litt ville blandinger», høylytte samtaler, vin, baking, matlaging, musikk, reiser, det å være vertinne, rydde, vaske, pynte, dekke, yte, ta ansvar, organisere og hjelpe andre til utvikling og glede.

Jeg har mange feil og mangler, lar meg altfor lett påvirke av andre men er dønn ærlig og null redd for å vise sårbarhet og usikkerhet. Jeg jobber stadig for personlig utvikling på alle plan. Noen ganger lurer jeg på meningen med livet, og må av og til få råd om hvordan jeg skal finne den fine og glade døren til neste rom. Så trår jeg feil mange ganger, og har gjort det mye. Og det er jo alle de feil-trampene som gitt og gir meg erfaring til å utfordre og endre.

Jeg er så glad i livet og superglad om du følger meg og bedriften min her. Det og du vil inspirere meg på veien videre ❤. Veldig takknemlig. Klem Kajsa

kajsas-ukas-litt-om-meg3

Related Posts