kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS JULEMARKED MED JULEVERKSTED 21. november ❤️

Mandag 15. – søndag 21. november 2021

Vi gleder oss til årets supernydeligekoseligelunevarmeherlige julemarked, og ikke minst er KAJSAS stolte over at vi sammen med dere skal bidra til at julen blir hyggeligere for mange sårbare yngre som ikke har det så godt. Julen kan jo definitivt være den tiden på året hvor kontraster føles sterkest, og derfor donerer vi i år alle inngangspengene til @blakors.

Vi ønsker å se mange av dere, og vil derfor gi bort to BUGNENDE og RAUSE spesial-julekurver til to heldige. Alt du trenger å gjøre er:
🎄 Lik innlegget og følg oss på Instagram og/ eller Facebook
🎄 Tagg en venn/ venner som du vet elsker juletradisjoner og som du mener burde melde seg på julemarkedet. Skriv gjerne også med den juletradisjonen du og de rundt deg setter ekstra stor pris på

KAJSAS åpner sitt kjøkken søndag 21. november mellom kl. 12: 00- 16: 00. Vi inviterer alle barn til juleverksted hvor vi koser oss og lager julepynt på “den gammeldagse måten”. Alle voksne inviteres til juleshopping og vi tilbyr servering av deilig mat og drikke for hele familien. Vi selger KAJSAS hjemmelagde produkter, julemat av ypperste kvalitet, keramikk, bakevarer, konfekt, blomster og delikatesser. Inngang: kr. 100 for voksne og gratis for barn. Parkering er gratis.

Påmelding skjer via den linken her: Påmelding-til-kajsas-julemarked-2021

Bilde er fra KAJSAS konditori: Julens tre-lags “kryddtårta” med karamellfudge, hvit frosting, karamelliserte popcorn og nydelig juledekor

Ha en skjønn november-uke alle sammen, så sees vi på søndag! Klem ❤️

kajsas-ukas-juleverksted2021-2

Related Posts