kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Julemarked 2021 ❤

Mandag 8. – søndag 14. november 2021

Det er en glede og atter igjen ønske dere alle velkommen til KAJSAS Julemarked søndag den 21. november kl. 12.00- 16.00 i Nesbruveien 75.

Meld på deg og dine kjære via denne linken: Påmelding-til-kajsas-julemarked-2021

KAJSAS åpner sitt kjøkken og inviterer alle barn til juleverksted hvor vi koser oss og lager julepynt på “den gammeldagse måten”.

Alle voksne inviteres til juleshopping og vi tilbyr servering av deilig mat og drikke for hele familien.

Vi selger KAJSAS hjemmelagde produkter, julemat av ypperste kvalitet, keramikk, bakevarer, konfekt, blomster og delikatesser.

Inngang: kr. 100 for voksne og gratis for barn. Parkering er gratis.

Alle inngangspenger går til Blå Kors sitt initiativ minJUL.

Hvorfor støtte minJUL?
Høytider kan være den tiden på året hvor kontraster synes sterkest. Hvor man ellers kunne forsvinne i mengden i klassen eller skolegården, blir man som sårbare barn på nytt minnet om at man er i en annen situasjon. Ensomhet og følelsen av meningsløshet vil være større rundt slike høytider for mange barn. Bakgrunnen til dette kan være så mangt, og er som oftest ikke i barnas hender.

Vi ønsker derfor å ta i et tak sammen med dere, slik at flere barn og unge kan glede seg til julen.

Hjertelig velkommen til en stemningsfylt søndag hos KAJSAS! ❤️

Følg oss dag for dag på Instastory: @kajsas.no

Related Posts