kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS på TOPP i TV-aksjonen 💗

Mandag 1. – søndag 7. november 2021

Hjertestor takknemlighet til alle nydelige kunder som handlet hos oss sist uke til fordel for årets TV-aksjon, som går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Vi har samlet inn kr 48.600 kr, og er uhyre stolte og glade for nå å ha overført denne summen til et så viktig formål.

Sitat fra hjemmesiden til TV-aksjonen:
«Vi er opptatt av engasjement og vi er en aktiv bidragsyter for lokale og nasjonale organisasjoner og foreninger. Det å støtte en så dyktig organisasjon med så stor mening som TV-aksjonen er en selvfølge for oss. Dette gjør vi med hjertet og vi gjør det for å kunne berøre andres liv på en måte som beriker oss alle».
– Kajsa Nylander, daglig leder i Kajsas

Vi må være snille. Vi må ikke miste troen. Det betyr alt.

Ønsker alle en superfin uke! 💗

kajsas-ukas-topp-i-tv-aksjonen2

Related Posts